lauantai 13. joulukuuta 2014

kummi, neuloja, joulun fiilistelijäViime sunnuntaina lähdimme ajelemaan Sipooseen. Pienen kummipoikamme kastejuhlaan. Voi miten ihanaa olikaan pidellä tuota pientä rakasta. Kunnia tehtävä tämä kummina olo.

Ostin tuota juhlaa varten uuden pitsipaidan sekä harmaan hameen. Molemmat löytyivät New Yorker- kaupasta.Lahjaksi pienelle pojalle veimme kummilusikan.

Tähän viikkoon on mahtunut taas kaikenlaista. Neulomisstressi nostaa taas hieman päätään koska vielä on neulomatta juttuja pukinkonttiin ja joulu se lähestyy. Toisaalta taas nautin kovasti siitä että saan neuloa rakkaille ihmisille. Jokainen silmukka on ajatuksella neulottu. Juuri kyseistä henkilöä varten.

Jämälankavillasukkajoulukalenteri edistyy. Olen joka päivä jaksanut neuloa kyseisen päivän. Kirjoneulekohdat ei mene ihan täydellisesti mutta harjoitus tekee mestarin... ;) Kävelypolku kohtaan en kyllä jaksanut kirjoa jalanjälkiä vaan käytin kirjoneulelankaa jossa ihania luonnonvärejä. Lempi kävelyreittini kun on tuolla keskellä luontoa.

Oli jännä viikko. Meillä oli töissä joulujuhla. Hyvin se meni, oli ihanaa seurata ekaa kertaa toiselta puolelta sitä lasten jännitystä ja iloa.

Olipas ihanaa herätä aamulla ja huomata että yöllä oli tullut reilusti lunta! Vaikka sulaisikin pian pois, niin nyt nautin valkoisesta, kauniista maisemasta!

Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti