maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulupuu sukatVeimme eilen esikoisen kaverinsa synttäreille. Flamingoon Megazoneen. Minä ja mies mentiin siksi aikaa kiertelemään Jumboon. Ostin itselleni lämpimän pipon ja hanskat. Nyt kun on se uusi takkikin niin olen valmis talveen! :) Esikoiselta puuttui lämpimät talvikengät. Nekin löysin nyt alesta Kangaroo merkkiset. Tytöille löysin hm:ltä alesta housut. Mies osti sieltä pari villapaitaa.

Pojalla oli ollut mukavaa synttärijuhlissa sillä aikaa. Kotona tilasin itselleni vielä talvikengät. Sellaiset joiden pitäisi olla lämpimät ja kestää vuosikausia..

Illalla katselin lasten kanssa elokuvan (rio) ja neuloin esikoisen sukat valmiiksi. Olin luvannut tehdä hänelle ohuemmat villasukat (ei siis 7veikasta) jotka sopoisivat paremmin kenkiin. Sain joululahjaksi ystävältä kerän nallen joulupuu lankaa ja tein siitä pojalle sukat. Koko n 37-38. 3mm puikot. Ja kun sain nämä valmiiksi niin aloittelin uusia sukkia vaikka monen monta työtä keskenkin... Neuloosi, on se vaan ihanaa.

4 kommenttia:

 1. Sinulla ovat totisesti puikot heiluneet, kauniit sukat. Neuloosi on hauska sana. Minuun ei ole vielä koskaan iskenyt neuloosi, monta muuta neuroosia kylläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puikot kuuluu minulla lomaan, rentoutumiseen. Niinkuin monilla esim juuri se kirja. <3

   Poista
 2. ihanat sukat! Sinulla niitä valmistuu tiuhaan tahtiin. :) Ihanasti löysit kaikkea kaupasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Neuloosi on päällänsä. :) Harmittavasti esikoiselle ostamani kengät osottautui pieniksi. Onneksi on toi toinenkin poika tuossa, niin vuoden-parin päästä toivottavasti hänelle kengät valmiina... :P Eli toiset kengät pitää vielä käydä ostamassa... :/

   Poista