sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Löytöjä


Tänään menin äidin kanssa kaupungille. Kävimme moikkaamassa mummua ja samalla kävin pitkästä aikaa kirppiksellä.

Viimeksi olen käynyt kirppiksellä n 2kk sitten. Olikin jo ikävä kirppiskiertelyä ja niitä mahdollisia löytöjä. Ja olen tyytyväinen itseeni: oon tässä viime aikoina käynyt kaappeja läpi, karsinut paljon turhaa tavaraa jne. Päättänyt että en ostele enää vain siksi kun on kiva ja halvalla saa.. Pitää oikeasti tarvita tai olla oikeasti Todella kiva.. Osasin nyt suodattaa kirppisosteluani ja ostaa tarpeellista tai sellaista mitä olen haaveillut.

Ja olikin mahtava kirppisreissu, tein löytöjä! Näin jokunen aika sitten jossain blogissa ihanan puisen, maalatun vanhan leipälaatikon. Siitä asti olen haaveillut sellaisesta. Ja nyt sellainen osui kohdalle 4 euron hintaan.

60-luvun syvät lautaset (4kpl) lähtivät myös mukaani. Sitten ostin vielä puisen pienen tarjottimen ja kivan kesämekon itselleni.

Kotona odotti kiva yllätys: sain ystävänpäivälahjan ystävältä <3

4 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samat fiilikset tuosta suodattamisesta, ja vain ihan parhaiden löytöjen ostamisesta. Helposti menee siihen "kun halvalla saa"-ostamiseen, jolloin nurkat täyttyvät.

  Mukavaa ystävänpäivää ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. nonna, toivottavasti pysytään uudessa linjassa. tuntuu että vaikka on karsinut kotoa turhaa tavaraa niin silti on joka nurkka täysi, joten mitään ylimääräistä ei kyl yhtään kaipais..
  kiitos samoin

  VastaaPoista
 3. Ihanat lautaset ja kiva leipälaatikko!

  VastaaPoista