torstai 3. helmikuuta 2011

Parempi mekko
Tein n 1.5v sitten Helmille mekon. Alareunaan tuli vain vähän helmineuletta. Mekko rullaantui ikävästi aina alareunasta. Harmittelin sitä jo silloin syksyllä -09 ystävälleni joka sanoi että voisin neuloa tai virkkaa reunaa lisää jos lankaa jäi jäljelle.

No, jäihän sitä. Mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehdä mekkoon lisäreunaa helmaan. Päädyin tekemään sen virkaten 8mm koukulla. Tein vaan kiinteitä silmukoita, varmaan noin 4 kerrosta.

Mekko sopii vielä tytön päälle ja nyt on parempi! (Mekko siirtyy kuitenkin varmaan Rusinan käyttöön pian koska muistelisin että tuo on tehty 80cm ohjeella.. )

Vatsatauti ei jättänytkään meitä rauhaan. Mä aloin voimaan pahoin eilen iltapäivällä ja illalla aloitin oksentamisen, jota jatkui pitkälle yöhön. Eikä tarvinnut yksin valvoa ja oksentaa kun Rusina oksenteli myös. :( Olo on kurja, varmasti meillä molemmilla. Rusina kyllä jaksaa hymyillä ja touhuta mutta väsynyt pieni on. Omassa olossa ei kehumista. Nyt koitan juoda teetä, ainoa ruoka sitten eilisen iltapäivän on ollut yksi purkki viiliä. Kyllä tämä tästä, elämä alkaa taas hymyillä. Jospa loput lapset säästyisivät taudilta.

p.s. arvontaan ehtii vielä osallistua! Arvonta päättyy huomenna klo 12.00!

5 kommenttia:

 1. Voi toipumista teillekin, maailman ällöttävin tauti! Arvonta! Käyn osallistumassa!

  VastaaPoista
 2. Kiva mekko! Tuollaisen voisi vielä pienimmälle tehdä, kun on sellainen prinsessaihminen!

  Kovasti toipumisia sinne! Aivan ällö tauti!

  VastaaPoista
 3. satu, Kiitti. ei kyl mikään kiva tauti.. :P

  nonna, kiitti. onneksi jo paljon parempi olo, vaikka kyllä vieläkin välillä tulee vähän huono olo.

  VastaaPoista
 4. paranemisisa teille! <3
  ihana mekko tuo on kyllä!

  VastaaPoista