keskiviikko 9. helmikuuta 2011

tänään..


* lakkasin kynteni mustalla

* menimme aamukahville ystävän luokse

* mies jäi loppuviikoksi sairaslomalle, on kuumeessa

* tein kiisseliä jota söimme puuron kanssa

* ostin taas kimpun tulppaaneja keittiön pöydälle. Ne piristävät kivasti, kokeilkaahan ;)

* aloitin uuden työn, taas puikoissa!- kirjasta. Tuo kirja on kyllä huippu, siitä on tullut tehtyä jo monen monta juttua!

4 kommenttia:

 1. Luin pitemmällä ajalla olleita juttuja. kauniita sateenkaarisukkia olet kutonut. Rusinakin kasvaa huimaa vauhtia. Siellä oli ihana kello. Mistähän olet sen löytänyt? teillä tuusataan monenlaista . Ja lapset ovatt mukana. kivaa. Minäkin ostan tulppaaneja. Aina on tuoreet kukat maljakossa. Piristää ihmeesti. kevät sais alkaa tulemaan. Onnellisia päiviä teille. murmeli

  VastaaPoista
 2. Mäkin katselin pidemmältä ajalta kuvia ja lueskelin :) Ihania juttuja täällä. Ja niin positiivinen tunnelma aina <3 Makeen värisiä tulppaaneja nuo lilat, hauskoja!

  VastaaPoista
 3. Jep, päiväkahvitkin maistuu moninverroin paremmalle, kun samalla voi katsella kauniita tuoreita kukkia pöydällä! Varsinkin tähän kevääseen kukat tuo piristystä (siis mihin kevääseen, nythän on talvi!).

  VastaaPoista
 4. murmeli, Kello on mulle tosi tärkeä. Pappani on saanut sen työpaikaltaan vuonna -60 sieltä pois lähtiessään. Kun pappa kuoli, minun ollessa 7v, mummu antoi tuon kellon minulle. Kun sen pienen lokeron avaa niin kuuluu musiikkia. Tulppaanit on aivan ihania. pitää aina ostaa uusia. piristävät mieltä. kiitos samoin.

  juliet, kiva kun olet taas käynyt. mäkin tykkään noista tulppaaneista, ihan mun väriset! :)

  affen, Se on ihan totta. ja keittiön pöytä tulee pidettyä puhtaana kun haluaa että kukat saavat loistaa siinä ;D

  VastaaPoista