maanantai 28. helmikuuta 2011

4v. synttäreillä

Eilen menin lasten kanssa ystävän pojan 4v synttäreille. Tein itse kortin. Norsuthan tuo onnea.. :)

Sain ystäviltäni viikonloppuna ystävänpäivälahjoja. Ihania juttuja. Esittelen niitä enemmänkin, nyt muutama: sain mm ihanan sydän rannekorun ja puuhelmi- kaulakorun.

Helmi sai kummiltaan synttärilahjaksi mm helmikorun, laittoi sen kaulaansa eilisiin juhliin. Sai myöskin kummin itsetekemät lapaset ja kaulahuivin, nekin heti eilen käytössä.

Tiedättekö kun välillä just ajattelee jotain asiaa ja sitten niin käykin.. Tai miettii että joku juttu ois kiva saada ja sitten se osuukin kohdalle..

No, mulla kävi lauantaina niin. Mulla on kaksi isoa kukkahuivia. Musta, jonka olen löytänyt muutama vuosi sitten kirppikseltä ja valkoinen, jonka ostin joulun jälkeen hm:n alesta. Rakastan niitä, niissä on kaunis kangas ja ovat isoja! Käytän niitä jatkuvasti.

Helmin lauantaisissa juhlissa anopilla oli tullessaan sellainen kukkahuivi kaulassaan, mutta lilana. Mietin mielessäni että onpa ihanan värinen, olisipa tuollainenkin kiva.

Sitten ystäväni, Helmin kummi, tuli ja toi tullessaan muovipussillisen vaatetta/tavaraa jota ei itse enää tarvitse. Ja voitteko kuvitella: siellä joukossa oli sellainen suuri kukallinen lila huivi!!! tykkään! Kiitos sinulle, pumpsi <3 uskomaton kohtalo, olin pudottaa silmät päästäni kun sen näin :)

4 kommenttia:

 1. hyvä, että oli mieleisiä :) ajattelin, että se olis sun oloinen, siksi laitoin sinne pussukkaan :D <3 itse kun en oikein osaa huiveja käyttää. Se oli edellisten asukkaiden jäämistöä.. hyvä, että pääsi käyttöön <3<3

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja olet saanut. Söpö kortti.

  VastaaPoista
 3. pumpsi, Kyllä sä mut tunnet <3 kiitos vielä. on mulla kyllä oikea aarre.

  annika. :)

  tinyangel, kiitti :)

  VastaaPoista