tiistai 1. maaliskuuta 2011

MaaliskuuSe on maaliskuu. Kevät kuukausi. Odotan jo niin kovasti sitä.

Tässä kuussa on paljon synttäreitä. Tänään on isäni syntymäpäivä. Huomenna mummun. 4.pvä lasten serkun. Loppukuusta on vielä anopin ja Peikon syntymäpäivä. <3

Virkkasin isoäidinneliöistä tuollaisen suojan sohvan käsinojalle. Kuten toisessa kuvassa näkyy, tein sen piilottaakseni Taiston syömän kohdan.. Toiselle puolelle olisi tarkoitus tehdä samanlainen, mutta langat loppuivat, joten pitää odotella että saan ensin ostettua sitä lisää.

Isoäidinneliöt

ohje, oma, neliöitä yhteensä 10, ommeltu yhteen. reunaan virkattu 1krs kiinteitä silmukoita ja nirkkokerros
lanka: novitan miami
koukku: 3,5mm

kynttilälyhdyn (partyliten) sain Tiialta ja teelaatikon pumpsilta ystävänpäivälahjaksi. Teelaatikkoon en kuitenkaan aio laittaa teetä, vaan helmiä, nappeja tms.

Sskk:n kk- kirja tuli eilen. Selailin sen pikaisesti ja oli kivoja juttuja. Ensi silmäyksellä löytyi heti yksi juttu jonka aion joskus toteuttaa.

Lopussa vielä kuva kaikista noista suurista kukkahuiveistani, joista niin tykkään :)

5 kommenttia:

 1. Ihania huiveja sinulla! Tuollaisia voisin kyllä itsekin alkaa keräillä, jos vaan tulisi kirppiksellä vastaan.

  Nätit neliöt olet virkannut. Pitäisi itsekin virkkailla niitä pitkästä aikaa. Tuntuvat olevan nyt niin pinnalla joka paikassa :)

  VastaaPoista
 2. virkattu lintu, mustan olen löytänyt kirppikseltä, se on aarre. ja ensimmäinen tuollainen huivini. 4e siitä silloin maksoin.
  isoäidinneliöitä on nyt tosiaan joka paikassa. Itsekkin olen nyt niitä innostunut virkkaamaan. kun opin sen kuinka lanka päätellään jo virkatessa, niin kynnys hommaan pieneni :))

  VastaaPoista
 3. Isoäidinneliöt on niin ihania. Oot tehnyt kauniin värisistä langoista.

  VastaaPoista
 4. Niin on täälläkin keväällä synttäreitä. Kivaa juhlia auringon paistaessa. Ihana ilma muutenkin. kauniita nuo sinun huivisi. Mulla on langat valmiina , mutta en ole ehtinyt vielä aloittamaan isoäidinneliöitä. Josko kesällä virkkais ulkona. Se on sitten kivaa.
  Hyvää viikon jatkoa sinulle.murmeli

  VastaaPoista
 5. katri, kiitos. ne on kyllä ihania. ja niillä voi tehdä vaikka mitä :)

  murmeli, mäkin odotan ulkona neulomista/virkkaamista. se on ihanaa. :) kiitos samoin.

  VastaaPoista