maanantai 14. maaliskuuta 2011

Paksu lanka, paksut puikot
Viikonloppu oli täynnä tohinaa. Meillä oli viikonloppuna lasten serkku. Oli koko lauantain, yötäkin ja sunnuntaina lähti kotiin iltapäivällä. Ja sitten oli ne poikien lastenjuhlat. lauantaina vein Rumpalin synttäreille ja eilen Peikon. Peikon synttärijuhlat oli kaupungilla. Kiertelin sitten synttäreiden ajan kaupoilla. Tarkoituksena ostaa uudet talvisaapikkaat. Mun ainokaiset kun meni viime viikolla rikki.

Mutta kaupan hyllythän on jo täynnä pikkuballeriinoja joten jäi kengät saamatta. Toivottavasti tulee pian kevät, nyt kun mulla ei kunnon kenkiä! :/

Puikoilla uusi työ: paksu lanka, paksut puikot. Ihanaa, tulee nopeasti senttejä työhön.

Musta työ valmistui: kämmekkäät miehelle.

kämmekkäät

ohje: oma
lanka: nalle
puikot: 3mm

4 kommenttia:

 1. Jännityksellä odotan, mitä tuosta langasta tulee! Mulla on omalleni suunnitelmia, mutta toteutus on vielä aika kaukana tulevaisuudessa...

  Talvisaappaita kannattaa etsiä kaupasta varmaan joskus keskellä kuuminta kesää. Ihan outoja juttuja nuo sesongit, kaikki pitäis ostaa aina etukäteen. :/ Mun pitäis kans ensi talveksi saada uudet, lopputalven nuo vielä menee.

  VastaaPoista
 2. tiia, katsotaan mitä tulee :D Mä mietin ja mietin mitä siitä tekisin ja lopulta päädyin erääseenm neuleeseen jota olen vuoden ajan katsellut ja haaveillut..

  On kyllä toisaalta tosi tylsää että aina pitää osata ostaa ajoissa ja varastoonkin. esikoiselle ostin syksyllä kengät jotka nyt keväällä olikin jo liian pienet. kiersin koko hyvinkään mutta ei löytynyt pojalle välikausikenkiä.
  eilen lopulta löysin jäkestä,ja oli onnea mukana että löytyi ja vielä sopivat. huh! :P

  VastaaPoista
 3. Mullakin hajos kengät. Onneksi vielä alkuvuodesta sai talvisempiä kenkiä. Olivat vielä alennuksessa.
  sais kyllä se kevät pikku hiljaa saapua...ja lumettomat tiet.

  Mä en uskalla koskaan ostaa etukäteen kenkiä/vaatteita pojalle. Kuitenkin sitten kasvaa juuri niistä ulos ku tarvis. Jotain kenkii joita ollaan saatu muilta lapsosilta ni on onneksi aina sopineet...ainakin sen hetken aikaan.

  VastaaPoista
 4. tiny, onneksi sinä sait kengät. multa jäi talvisaapikkaat (korottomat) nyt saamatta. ostin sitten nilkkurit, korottomat. mulla on korollisia saapikkaita ja nilkkureita kyllä, mutta ne tuntuu näillä pääkallokeleillä liian uhkarohkealta, varsinkin kun mulla 99% pikkuinen sylissä. lumettomat tiet, tänne kiitos!

  VastaaPoista