sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiaisrieha
Menin tänään kolmen vanhimman lapsen ja äitini kanssa laskiaisriehaan joka järjestettiin eräällä koululla. Meillä oli siellä tosi kiva aamupäivä ja mua harmittaa ihan hirveesti kun kamera unohtui kotiin. Lapset saivat mennä poniratsastukseenkin. Se oli Helmin eka kerta ponin selässä, kyllä oli pienen tytön suu naurussa koko ajan.

Laitoin tänään päälleni kirppislöydön viime viikolta: vilan raidallinen paita/mekko, 3e. Olkapäissä kivat kimaltelevat ankkurit, jotka kyllä tänään jäivät neuleliivin alle. Neuleliivin olen täällä aikaisemmin esitellytkin: se on tuunattu isäni vanhasta risasta neuletakista.

Laskiaisriehan jälkeen menin vielä äitini kanssa moikkaamaan mummua sairaalaan. Mummu siellä toipuu leikkauksesta. Lähetän paljon voimia mummulle. <3

4 kommenttia:

 1. Tosiaan harmi se kamera, Helmin ensi ratsastus olis pitäny ehottomasti ikuistaa. Voin kuvitella lapsen iloisen ilmeen ponin selässä:) Olikin tavattoman kaunis laskiais-sunnuntai, aurinko paistoi koko päivän.
  Hyvää viikon aloitusta:)

  VastaaPoista
 2. nenunen, onneksi äidilläni oli kuitenkin kamera mukana, joten hän sai kuvia lasten ilosta :) oli kyllä ihana päivä. kiitos samoin.

  VastaaPoista
 3. mikä toi ekan kuvan juttu on? tosi kiva :D voi että, miten ihana juttu tuo laskiaisrieha <3 meillä meni päivä hinoksella siivoomisessa, kotiutumisessa ja pyykkäämisessä ja ruuanlaitossa.. käytiin me kuuden aikaan pihalla vähän pulkkailemassakin :)

  VastaaPoista
 4. pumpsi, se on taulu jonka mummu ja pappa on ostanut ulkomaan reissultaan. kerran mummu sitten antoi sen minulle.

  VastaaPoista