lauantai 19. maaliskuuta 2011

Postia


Alkuviikosta posti toi Juju-kerhon kk-kirjan: Nyt virkkaamaan! Jujusta myöskin tuli ostettua muliinilankoja. Ne onkin ollut ostoslistalla jonkin aikaa, nyt tuota kautta päätin ne hankkia.

Uusi novita tuli. Olen tykästynyt taas enemmän novitan malleihin. Jossain vaiheessa tuntui että lehdessä ei ollut juuri mitään minun mieleeni ja nyt taas pari viimeisintä numeroa on saanut mielen innostumaan ja kädet tarttumaan puikkoihin.

Eilen tuli taas oriflamen paketti. Lajittelin tilauksen ja veinkin pari jo samalla kun vein Peikon kerhokaverinsa 5v synttäreille.

Ihanaa kun on kevät, aurinko lämmittää, linnut laulaa. Oma mieli on virkeämpi ja saa pukeutua jo vähän keväisemmin, se virkistää. Huulille olen löytänyt ihanan sävyn. Oriflamen power shine, frosted champagne. Se on juuri sellainen sävy mistä minä pidän ja kimaltelee kivasti huulilla kevät/kesäauringossa. Piristää.

Kynsiäkin tekee taas mieli lakkailla. Jotenkin vaan kynnet ei enää tunnu kasvavan tai jos kasvaa niin heti lohkeilee. Laitoin nyt niihin kynnenkovettaja lakkaa, jospa auttaisi.

Kevätaurinko laittoi minut eilen pesemään ikkunat. Hyvä niin, olivatkin jo sen tarpeessa. On kyllä (ainakin) yksi asia mistä en tykkää keväässä: liukkaus! Inhottavaa kävellä ulkona kun pelkkää jäätä joka paikassa, tosi liukasta! Lapset kaatuilevat koko ajan kävellessään vaikka kuinka varottelen ja itse kuljen kieli keskellä suuta kun tosi usein mulla vielä vauva sylissä kulkiessa. En tykkää.

Peikon 5v synttäreitä olen suunnitellut. Poika pitää ensimmäiset lastenjuhlat. Jännää. <3

5 kommenttia:

 1. olipas kivaa postia :)
  kivalta näyttää toi huulipuna, sopii varmasti sulle :D
  mä en oikeen osaa enää lakata kynsiä, tykkään tällä hetkellä enemmän lyhyistä kynsistä.. siihen kai vaikuttaa se, että kynnet lohkeilee helposti..
  mun pitäis kans pestä ikkunat.. ei huvita :P

  VastaaPoista
 2. Hitsi, kun tällä meidän uudella koneella ei näy tän sun blogin kuvat :(

  Mä leikkasin just mun pitkät kynnet ja poistin lakat, kun ipana valitti koko ajan, että mun kynnet raapii.

  Liukkaudesta mä en kanssa tykkää (postilaatikolla käyntikin on haasteelllistä, kun on melkein 400 metriä jyrkkää alamäkeä). Ostin suutarilta sellaiset kantapään kohdalle tulevat nastat. Pysyy remmeillä hyvin paikallaan ja pitää jäällä.

  VastaaPoista
 3. pumpsi, mun pitäis pestä vielä yläkerran ikkunat. ihan kivaa puuhaa, jos vaan ois enempi aikaa. tyttöjen päikkäriaika ois hyvä mut helmi nukkuu yläkerrassa joten.. ;P

  cherry, harmi kun kuvat ei näy :( koitahan kävellä varovasti kun kallista lastia kannat <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt kevään korvalla tekee mieli itseäänkin laittaa. Minäkin pleraan korulaatikkoani tiuhaan. Vaatetus on hakusalla minulla, kun säät on niin vaihtelevia. Se kaatuminen minuakin pelottaa. On niin liukasta.
  Mikä se partylite on? Olen nyt niin tyhmä. Liittyykö se jotenkin kynttilöihin? Pientä kivaa tekee mieli kotiin hankkia. Käyn tuossa Puttipajan myymälässä . Siellä on kaikkea ihanaa.
  Olet ollut ahkera, kun olet jo ikkunat pessyt.
  Kivaa kevättä sinulle. murmeli

  VastaaPoista
 5. murmeli, kesällä on ihanaa pitää koruja. mä tein tilauksen hm:ään, lähinnä uusia kesäkoruja. paljon ei vaan meinaa pystyy pitää nyt kun rusina roikkuu kaulakoruissa ja korviksissa ja oikea käsi ei tykkää sormuksista= tulee heti ihottumaa. tai siis sitä on siinä koko ajan mutta pahenee jos pitää sormuksia :( mut välillä pidän kuitenkin kun niin kovasti tykkään <3

  partylite on kynttiläjuttuja joo. sellanen kotimyyntijuttu. voi pitää kynttiläkutsuja jne.

  kiitos samoin.

  VastaaPoista