torstai 24. maaliskuuta 2011

Värejä


Eilen kävelin lasten kanssa hakemaan pajunoksia keittiöön maljakkoon. Oli kyllä reissu, noita uhmaikäisiä kun on enemmän kuin yksi tässä huushollissa. Ei mennä, mennään, kävellään, ei kävellä, en jaksa, jaksan... ;) Mutta saatiin kuin saatiinkin reissu tehtyä ja iloitsen pajunkissoista keittiössä piristämässä.

Synttäritohinaa on ilmassa. Peikon 5v synttärit lähestyy. Kutsukortteja ollaan yhdessä tehty: sukukahveille ja lastenjuhliin. Eilen laitettiin sukukahvien kutsut postiin/ vietiin postilaatikoihin ja tänään jaettiin kerhokavereiden kutsut. Ensi viikolla sitten juhlitaan.

Virkkaan jälleen isoäidinneliöitä. Iloisen keväisissä väreissä.

Rusinalle tuli 3 hammasta samanaikaisesti. Niitä heräiltiin n 5 kertaa yössä.(+ helmikin herättelee vielä n kerran yössä) Sitä kesti viikkoja. Kaksi yötä saatiin nukkua vain n kahdella herätyksellä (hyviä öitä siis!) ja nyt pikkuiselle iski flunssa (kurja yskä ja nuhaa) ja taas heräillään. Toivon pienelle pikaista paranemista. Niin että olisi parempi olla ja saisi nukuttua. <3

5 kommenttia:

 1. täällä kanssa flunssaillaan :( eka mies, sit poitsu ja nyt itellään sellanen olo et oon seuraava :(

  VastaaPoista
 2. pikaista paranemista! Ja toivottavasti yötkin helpottuisi. Meilläkin herätellään vielä ainakin sen kerran yössä. Miten sitä jaksoikin ennen ne lukuisat herätyksen. Jaksuja sinulle. <3

  Onnea Peikolle näin etukäteen!

  Ihania pajunkissoja. Meidänkin pitää mennä pääsiäiseksi kerämään.

  VastaaPoista
 3. ps. Ihanat tossut tyttösellä. ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä myös tuota hampaiden tuloa ja jatkuvaa yöheräilyä on ilmassa.

  VastaaPoista
 5. pumpsi, toivottavasti et tule kovin kipeäksi <3

  tinyangel, kiitos. aika yvin sitä tottuu videnkin herätyksen öihin kunhan ei valvomista vaan nukahdetaan aina pikaisesti uudestaan. ne valvomiset kyllä ottaa jaksamisen päälle.. varsinkin kun meillä heräillään niin paljon ja usein niin ei saa nukuttua univelkoja pois..
  tossut on ihanat! kiitos niistä <3

  katti, parempia öitä sinne toivottelen!

  VastaaPoista