tiistai 17. toukokuuta 2011

10kk+

Rusina kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Jatkuvasti tulee uusia juttuja. Ihmettelen ja ihailen. Iloitaan, hymyillään ja taputetaan uusille jutuille.

Viikonloppuna pikkuinen otti pari ensimmäistä konttausaskelta. Nousee tukea vasten polvilleen. On noussut kerran itse istumaan.

Ruokaillessa osaa juoda nokkamukista (kyllä sitä välillä tietty kaadellaan, tiputellaan yms) ja osaa itse ottaa lusikkaan ruokaa ja laittaa suuhun (toki sekin vielä välillä hakusessa, välillä on kivempaa kolistella lusikan kanssa lautasta tai pöytää tai maalata sen kanssa ruualla pöytää ;) )ja minä vielä toisella lusikalla syötän siinä samalla myös. Mutta hienosti omakin lusikka tosiaan sinne suuhun löytää.

Anna- kiitti- ota- leikki sujuu hienosti. Siis tavaran ojentaminen kun pyytää anna. sitten kiitän. ja kun sanon ota niin pikkuinen taas ottaa lelun. ihana pieni aurinkoinen.

Tällä viikolla onkin taas synttäreitä. Peikko menee huomenna kerhokaverin synttäreille ja Rumpali menee sunnuntaina eskarikaverin synttäreille. Peikko askarteli tänään synttärikortin huomisiin juhliin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä meillä taas tänään pyörällä ajaessa muisteltiin teitä. Poistu sanoi, että sitten joskus taas mennään leikkipuistoon Sade-tädin kanssa ja rumpalin, peikon, helmin ja vauvan. <3
    Onnea pikkuiselle 10kk iästä! <3 Paljon uusia taitoja on opittu!

    VastaaPoista
  2. ihana poitsu! meilläkin ajatellaan teitä. ikävä jo! ehdottomasti leikkipuisto reissu otetan uusiksi. kerro poitsulle terveisiä, että nähdään!! <3 <3

    VastaaPoista