lauantai 28. toukokuuta 2011

Lauantaisauna

Meillä on pihasauna. Ei sisällä lainkaan. Talvella välillä harmittaa kun ei ole sisäsaunaa, mutta ilmojen lämmittyä ei enää harmita yhtään! Rakastan tuota saunaa. Se on ihan ehdoton. Ja kyllä me sitä talvisinkin lämmitellään, mutta harvemmin.

Tänään oli taas saunapäivä. Mies lämmitti saunan suht aikaisin. Neljältä jo saunottiin. Koko perhe. Ihan parhautta. Raikkaan kesäsään saattelemana tultiin sisälle. Vaihdettiin jo yöpuvut päälle ja vaan nautittiin loppupäivästä sisällä. Oli hyvä olla.

Tänään oli suuri päivä. Helmi vei tutit pupuvauvoille. Oltiin puhuttu tästä kauan. Että keväällä viedään tutit pupuvauvoille. Helmi olisi jo niin iso tyttö ettei enää niitä tarvitsisi. Reippaasti tyttö vei tutit. Illalla nukkumaan mennessä kysyi tuttia. Juteltiin että ne on siellä pupuvauvoilla ja se riitti tytölle. Ei tullut ollenkaan itkua ja uni tuli hienosti. Silittelin ja laulelin tytön uneen. Helmi on nyt 2v3kk <3

Tänään neuloin pitkästä aikaa. Siis niin että oikein kunnolla neuloin ja sain jopa jotain aikaiseksi. Teen siskolle nimipäivälahjaksi villasukkia ja ensimmäinen valmistui tämän päivän aikana. :)

4 kommenttia:

 1. tuo tuttijuttu on iso askel. toivottavasti tuo vieroitus menee meillä yhtä helposti <3 mullekin tuli aamulla villasukkaolo, ja siskolla on ens kuussa synttärit.. hmm :) ja olen himoinnut tuollaisia pitkiä sukkia.. ;)

  VastaaPoista
 2. pumpsi, Toivotaan että teilläkin sujuu hyvin. villasukat on ihania!! <3

  VastaaPoista
 3. Hienosti tutista luopuminen meni. mä oon vähän pitkittänyt meillä sitä, kun pelottaa kuinka risaiseksi yöt meneepi. Ollaan mekin jo jonkin aikaa puhuttu pupuvauvoille viemisestä, jospa tässä rohkaistun minäkin, kun teilläkin meni noin hienosti.Ehkäpä hyvä aika olisi juuri nyt kun on pitkä viikonloppukin eessä eli mulla lomaa to-su. Ei sitten haittaa jos vähän valvottaakin yöllä.

  VastaaPoista
 4. tinyangel, tsemppiä sinnekkin tutista luopumiseen. Helmi on vielä päivittäin pari kertaa jutellut että tutit on siellä pupuvauvoilla. Yöllä jos herää niin saattaa vähän itkeskellä mutta menee aika pian ohi. Joten sanoisin että hyvin meni tutista luopuminen. päikkäreille meneminen on kyllä vaikeempaa, ei ole nyt sitten joka päivä nukkunut päikkäreitä, mutta eilenkin nukahti hyvin ilman tuttia päikyille. <3

  VastaaPoista