perjantai 27. toukokuuta 2011

Siivouspäivä


Sain tänään tehtyä sen mitä olin suunnitellutkin. Aamulla esikoinen taksille, siitä loppujen lasten kanssa ruokakauppaan ja hakemaan porukoitten pihasta muutama raparperi.

Sitten alkoi siivous: kävin läpi poikien vaatekaapit (pari pussillista lähti vaatetta kiertoon/pois. Heitin matot pihalle, tavaroita paikoilleen. Imuroin ja moppasin. Siivosin oman vaatekaappini, josta myöskin pari pussia kiertoon/pois. Matot takaisin paikoilleen.

Vihdoin sain aikaiseksi kirjoittella dymolla mausteisiin nimet. hyvähyvä.

Tein Peikon ja Helmin kanssa raparperipiirakan, joka valmistui juuri sopivasti siksi kun eskarilainen tuli kotiin. Koko piirakka olisi mennyt, väkisin säästin isillekin palan.

Pitkävartiset villasukat on lemppareita. Kesäisin en käytä sukkia, paljaat varpaat kuuluu kesään. Jos paleltaa varpaita (kuten tänään teki) niin sitten villasukat jalkaan. <3

Nyt on ne hommat tehty mitä olin tälle päivälle ajatellut. Ehkä keitän kupillisen kahvia ja menen hetkeksi sohvalle. Hommathan ei oikeasti ikinä lopu, aina olisi jotain, mutta nyt suljen niiltä silmäni ja nautin. Viikonloppu alkakoon.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

  1. ollaanpas siellä ahkeroitu. Herkullista piirakkaa!

    VastaaPoista
  2. tinyangel, marjapiirakka on herkkua :9

    VastaaPoista