sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syyslomalla




Nyt kelpaa olla syyslomalla kun sain neulottua/virkattua itselleni lämpimät sisäsaappaat. Katselin kahta eri tossu mallia kirjasta Neulo, virkkaa, kirjo jämälangoista! Yhdistelin niitä mielessäni ja tein tälläiset omat versiot.

Saappaat on tehty kolminkertaisella langalla. (nallea, 7 veljestä) Tähän sai kivasti käytettyä erilaisia jämäkeriä.

Ompelin vielä saappaisiin kiinni isot napit koristeeksi.

Esikoinen halusi myös pitkävartiset villasukat kun neuloin sellaiset serkkupojallekin. Nekin valmistuivat nyt tähän loman alkuun. Perussukat 7veljestä- langasta.

Meillä alkoi nyt tosiaan syysloma! Yleensä lomalla ollaan pääasiassa kotona, muutamana päivänä jotain ohjelmaa. Mikä onkin ihan parasta lomailua! Tällä kertaa meillä on joka päivälle jotain ohjelmaa. Mutta eiköhän tästäkin selvitä ja saadaan viettää kiva loma! :)

Tänään ohjelmassa siskonpojan 8v synttärikahvit. Esikoinen jää sinne sitten suoraan juhlista yöksi ja me taas napataan siskontyttö meille yöksi. :)

6 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille!!! :) Tosi ihanat nuo sisäsaapaat. Kivat napit olekin niihin löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti. Napit löytyi Porvoosta pienestä nappikaupasta

      Poista
  2. Syyslomatoivotukset loman jo toiselta puolelta :-) Ihanat sisäsaappaat, ihanku muistuttaisit jotta ollut mun tahtootehdä-listalla...
    Olisi oikeasti kiva tehdä sellainen lista ihan muuallekin kuin päähän, pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Sellainen lista kyllä pitäisi olla paperilla. Vaikka se kyllä lennossa aina muuttuukin, ainakin täällä :D

      Poista
  3. Tosi kivat sisäsaappaat! Ovat olleet myös mun 'to do'-listalla ikuisuuden, mutta mutta... :) sitäpaitsi mun jämälangat on kuitenkin niin tylsiä, ettei niistä saa nättiä jälkeä.

    P.S. Olen palannut bloggaamaan taas, aikoinaan TiukkaPipo-blogissa mutta nyt uusissa ympyröissä. Tervetuloa vierailulle uuteen blogiini. :)

    VastaaPoista
  4. Ansku, Kiitos!
    Kiva kun olet palannut! :)

    VastaaPoista