torstai 16. toukokuuta 2013

***- Lakkasin kynteni uudella kynsilakalla. Oriflamen mintun värinen lakka. Kylläpä piristi. Kesäisin tulee lakattua kynsiä paljon. Eilen lakkasin myös varpaankynnet, se kyllä merkkaa niiin kesää :)

- Oriflamelta tuo ihana krokotiili tiimalasi. Lapsi pesee hampaita niin kauan kuin tiimalasi valuu. Lapsista kiva juttu ja tulee samalla pestyä hampaita tarpeeksi kauan ;)

- Kesäinen ankkurikassi myös Oriflamelta. Tuosta tulee niin kesäfiilis! Kassi on hyvä, siinä vetoketjukiinnitys. Useissa kesäkasseissa kun ei ole ja saa pelätä että tavarat putoilee..

- Eilen kävin tyttöjen kanssa ruokakaupassa. Ruokakasseina keväiselta Viking linen reissulta ostetut kangaskassit. Tytöt halusivat mansikoita ja tämän vuoden ekat mansikat tulikin sitten ostettua/syötyä. Ulkolaisia tosin.

- Leivoin kääretortun. Koristelin ne kermavaahdolla ja strösseleillä. Sisko ja lapset tulivat kylään!

- Sain illalla luettua kirjan loppuun. Niin tykkään tuosta Anneli Kivelän Katajamäki sarjasta. Olen lukenut ne kaikki, tämä osa on uusin, juuri ilmestynyt. Sellaista leppoisaa luettavaa, ihanaa maalaiselämää.

Aurinko paistaa ja lämmittää. Nautitaan!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kesätuulet :-)

  Samaista kirjasarjaa olen ahminut, tosin myöhäisherännäisenä. Olisikohan nyt vielä rästissä kolme/neljä tuoreinta teosta.

  Eilen aloitin Mustosen trilogian viimeisen osan, sitä kauan kirjastosta kyttäsin. Vie kanssa niin mennessään jotta puoliväli ylittyi yhdessä illassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana Katajamäki sarja. Oikein harmittaa kun on kaikki jo luettu :D Onkohan sama Mustosen kirja.. Eilen aloitin nimittäin lukemaan hänen kirjaana: Onni asuu maalla. :)

   Poista
 2. Kaunis sävy kyllä tuossa kynsilakassa! Katajamäki- sarjaan en ole tutustunutkaan, mutta pitäisi varmaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tästä minttu kynsilakasta. Sitä ollut tuosta lähtien kynsissä. Tämän hetkinen lemppari :) Suosittelen kyllä tuota kirjasarjaa jos haluaa leppoisaa kesälukemista :)

   Poista