perjantai 10. toukokuuta 2013

Villasukat jalassa






Mulla oli kaikki omat villasukat neulottu 7veikasta. Ihania, paksuja sukkia siis talvelle. Mutta nyt kaipasin ohuempia sukkia. Joita käyttää viileinä kesäaamuina/-iltoina. Jotka saattaisivat jopa sopia tennareihin jos tarve vaatii. Otin sis ohuempaa villalankaa ja 2,5mm puikot ja neuloin itselleni sukat.

Eilen tein ruuaksi keittoa ja sen kanssa tarjosin uunituoretta teeleipää. Tuo teeleipä on kyllä ihan parasta. Nopea tehdä (ei nostatuksia) ja hyvää. Tulee valmiiksi siinä samalla kun tekee ruokaa.

Eilinen aamu näytti niin sateiselta mutta kiva päivähän siitä tuli! Lämmintä ja aurinkoa, välillä sadekuuroja. Olimme taas paljon ulkona. Ilmojen lämmettyä me ihan asumme pihalla!

Joimme kahvit pihalla, tein sen seuraksi raparperipiirakan. Hain tyttöjen kanssa esikoisen kävellen kaverisynttäreiltä ja kotimatkalla pysähdyimme poimimaan valkovuokkoja. Maljakkona PartyLiten kynttiläsomiste, toimii siis hienosti myös maljakkona!

Pojat leikkivät koko päivän serkun&naapurin kanssa. Tytöt viettivät paljon päivää naapurissa mummilla ja papalla, myöskin toisen serkkunsa kanssa. Minä ja mies kävimme siinä anoppilassa kahteen otteeseen pyörähtämässä, toisella kerralla myös Helga mukana. Ihanaa kun mummila naapurissa. :)

Tänään menemmekin toiseen mummulaan (vanhemmilleni) eikä sinnekään matkaa kuin 1,5kilsaa. Juomme siellä jo tänään äitienpäiväkahvit kun koko viikonloppu yhtä hulinaa (meillä jalkisviikonloppu)

Oikein ihanaa äitienpäivä- viikonloppua kaikille!

Sade

4 kommenttia:

  1. Kauniit sukat!
    Olen itselleni ahkeroinut vastaavanlaisia enkä enää muita sukkia käytäkään kuin villasukkia :-)

    Kesällä on käytössäni myös villasukkia joidenka varsi about 5krs. Tuntuvat crocsitkin mukavammilta vaikkapa aamukasteisella nurmella tepastellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Aloinkin heti eilen illalla neulomaan itselleni ohuita sukkia ihan lyhyellä varrella :))

      Poista
  2. Millaisella ohjeella teit teeleivät? :) Hyviltä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohje: 2dl kaurahiutaleita
      2dl vehnäjauhoja
      2tl leivinjauhetta
      1/2tl suolaa
      2tl sokeria
      1/2dl öljyä
      2dl maitoa
      (tein tupla-annoksen taikinaa, muuten aika pieni tuo taikina ja tulee vaan muutama leipä)

      Poista