perjantai 17. toukokuuta 2013

Kirppiksellä
Eilen kävin pitkästä aikaa kirppiksellä. Teinkin muutamia vaatelöytöjä. Paksumpi takki esikoiselle, ohut takki eskarilaiselle, Helmille pari kesävaatetta. Itselleni löysin kuvissa näkyvät vaatteet. Samanlainen valkoinen pitsipaita minulla jo onkin mutta olihan tuo toinen söpöliini ostettava kun oli vain euron hintaan. Ja tykkään niin tuosta paidasta!

Tuosta kukkapaita löydöstä olen myös iloinen.

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Meillä on viikonloppu synttäritouhua täynnä. Tänään ja huomenna esikoinen menee luokkakaverin synttäreille ja sunnuntaina menemme siskontytön 2v juhliin.

8 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihanaa kun löytää jonkun hyväksi havaitun vaatteen kirpulta edullisesti, joko itselle tai lapsille :) Mie löysin toissaviikolla kierrätyksestä Empulle ihan uuden näköisen välikausipuvun alle eurolla ja Nokian 20koon saappaat eurolla. Tokikaan 80cm puvut ei paljon kulu jollei vauva konttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta,. Kirppislöydöistä tulee muutenkin aina niin iloinen mieli. Koskaan ei tiedfä kirppikselle lähtiessä mitä löytää.. Sinä olet tehnyt hienoja löytöjä!

   Poista
  2. :) Lähes kaikki ollut jo käytössäkin. :)

   Poista
 2. On aina onni, kun kirppikseltä tekee löytöjä :) Ihanaa aurinkoviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onpa suloinen paita, tosi kaunis! Kirppareilla on kiva käydä, kun löydöistä tulee niin mahtava riemu. Ihan toista, kuin kaupasta vaatteiden ostaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Kirppiksillä käydessä on aina se jännityskin että löytyykö mitään. Ja löydöt ilahduttaa aina :)

   Poista