torstai 9. toukokuuta 2013

Kesäpäivä


Eilen oli mahtava ilma. Aamupäivän oli pilvistä, mutta kun iltapäivällä taivas reipesi niin tuli ihan kesä!

Eskarilainen on ollut kipeenä (tiistaina nousi kova kuume), joten on ollut kotona. Aamulla kaikki kolme (koululainen oli jo koulussa) piirsivät ja värittivät. Terottelin puuvärit kuntoon. Sitten eskarilainen makoili sohvalla ja katseli leffoja (onneksi tuli just lainattua lasten serkuilta dvd:itä) ja minä ja tytöt olimme kotipihalla. Pesin pari koneellista pyykkiä pihalle naruille kuivumaan. Niin tykkään kesäisin tuosta pyykin pesusta kun saa pihalle kuivumaan!

Tytöt keinuivat (4v oppi itse ottamaan vauhtia! ), hyppivät trampalla, leikkivät puumajassa, touhusivat leikkimökissä ja hiekkalaatikolla. Minä annoin välillä vauhtia, seurasin leikkejä, sain leskenlehden, join kahvia ulkorappusilla, neuloin ja posti toi paljon ihanaa luettavaa! Varsinkin tuota kotoliving-lehteä olinkin jo odottanut!

Pojat aloittivat kesäksi uuden harrastuksen, yleisurheilun. Esikoinen meni eilen sinne, eskarilaiselta jäi nyt sitten väliin. Kun ajeltiin kylillä niin ihmiset olivat t-paidoissa ja sortseissa. Kyllä niitä aurinkoisia, lämpimiä (tuulettomia!) päiviä on tainnut kaikki jo odottaa.

Esikoinen pääsi serkulleen yöksi, joten yksi puuttuu porukasta. Tulee kyllä tänään ajoissa kotiin kun on menossa luokkakaverin synttäreille. Noita synttäreitä tuntuu nyt olevan, poika on tuonut tällä viikolla kolme synttärikutsua kotiin.

Säät vaihtelevat, nyt onkin sitten taas sadepäivä. Vapaa sellainen.

Sateesta huolimatta, oikein hyvää helatorstaita kaikille!

Sade

4 kommenttia:

 1. Missähän mun SK-lehti viipyy? Ja sit mietin että Kotoliving olis toistaiseksi tullu halvemmaksi ostaa aina irtonumero eikä tilata, kun näyttää olevan jatkuvasti tarjouksessa. Uusimman lehden normaalihintakin oli laskenut parilla eurolla. Argh. Mut aurinko sentään paistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman. On kyllä paljon tarjouksessa. Mutta olen vaan niin iloinen kun tuo ihanainen lehti kolahtaa omaan postilaatikkoon :D

   Poista
 2. Kiitos. Kiva helatorstai on ollut. Sadetta ja paistetta ja lämpöä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuli myös paistetta kuurojen välille. Ulkoilimme paljon <3

   Poista