tiistai 20. elokuuta 2013

KierrätystäKuvassa näkyvä paita oli myyntipöydässäni myynnissä muiden mukana. Katukirppiksen jälkeen lajittelin jäljelle jääneet vaatteet ystäville meneviin ja uffiin meneviin. Tuo paita pysäytti, en halunnutkaan siitä luopua, yht'äkkiä se tuntuikin ihan lempparilta. Pelastin sen kasasta ja laitoin  päälleni. Onneksi niin.

Katukippikseltä löysin naapuripöydältä 4kpl vanhoja kakkumuotteja. 10snt/kpl. otin ne kaikki. En nähnyt mielessäni pikkukakkuja vaan kynttiläalustan. Yksi pääsikin heti keittiön pöydälle. Toimii.

Vaaleanpunainen paahdin osui silmiini käydessänin Clas Ohlsonilla. Sehän piti saada. Paahtimen hankinta on ollut mielessä pitkään ja tuo väri osui ja upposi. Ja paahdin on kyllä ollut kovassa käytössä, kannatti.

Ystävältä saadut omenat ilahduttivat. Niitä on popsittu ohi mennessämme. Kiitos.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli täällä kivat kirpparit, en tosin itse ollut nyt myymässä. Vaatteet pitäisi kyllä taas kertaalleen käydä läpi ja heittää pari pussia vaikka Pelastusarmeijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaappi on hyvä käydä välillä läpi. Sellaset mitkä ei ole ollut pitkään aikaan käytössä laitan pois. Tai sitten voi kaapin perukoilta löytää jonkun kivan mitä ei muistanut olevankaan. Sitten on taas kuin uusi. :)

   Poista
 2. söpö leivänpaahdin :)

  VastaaPoista