keskiviikko 14. elokuuta 2013

VillasukkakausiTein itselleni kesävillasukat. Ohuesta langasta jalanmyötäset ja vartta vain muutama kerros. Näistä on hyvä aloittaa villasukkakausi (vaikkakin se kausi taitaa olla minulla lähes ympäri vuoden :) ) Sopivat kivasti myös tennareiden sisään, lämmittävät varpaita kolealla sadesäällä, mutta varsi ei kuitenkaan lämmitä liikaa kun sitä ei juurikaan ole... LankanaAustermann Step joka sisältää aloe veraa ja jojoba öljyä joten hoitavat samalla jalkojen ihoa. (Eräs oli hyvin utelias kun kuvasin sukkia... )

Luin Joanne Harrisin Karamellikengät. On jatkoa pienelle suklaapuodille. Pidin tuosta kirjasta, se kyllä sai koukkuun, joka ilta oli pakko lukea tuota kirjaa. Nyt aloitin sarjan kolmannen osan.

2 kommenttia:

  1. Täällä se villasukkakausi on ympäri vuoden. Kesähelteillä illalla piti pujauttaa jalkoihin, ettei tule vieroitusoireita ;-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä se täälläkin on oikeastaan koko vuoden :) Kesäisin en käyt' normisukkia ollenkaan mutta välillä kesäaamuisin/-iltaisin laitan kyllä villasukat jalkaan. Muutoin kesäisin kuljen paljain jaloin sateella ja paisteella. Toki esim kauppaan mentäessä kuitenkin kengät. ;)

    VastaaPoista