torstai 15. elokuuta 2013

Syksyssä
 
Ilma on jo niin syksyinen. Villasukat jalassa, neuletakki päällä. Sade ropisee kattoon. Kesästä on vaikea luopua, olen niin kesäihminen. Mutta jokainen vuodenaika tuo kuitenkin hymyn huulilleni. Rakastan jokaista vuodenaikaa. Niiden tuomaa taikaa. Jokaisessa on se jokin juttu, mikä vaan on niin ihanaa. Syksyinen kirpeys, väriloisto. Aurinkoiset syyspäivät, kaulahuivi kaulan ympärillä. Villasukat, neuletakki. Ensimmäinen tuli pönttöuunissa ja puuhellassa. Kynttilät, pimenevät illat viltin alla.

Syksy.

4 kommenttia:

 1. Minä se vaan väitän vielä kesäksi, enkä katsele harmaata säätä ulkona. Vielä olisi yhdet kesähäät ja kesäjuhlat juhlittavana, sen jälkeen voin luovuttaa ja suostua syksyyn.

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluaisin kesäksi väittää. Eikös elokuu ole vielä kesäkuu, onhan... :) Mutta jotenkin tuuli on kuiskinut korvaani tuovan syksyä jo tullessaan. Se on tuntunut jo syksyiseltä, hieman viileältä. Oikein hyviä juhlia teille, kesäisiä tuulahduksia! :)

  VastaaPoista
 3. Elokuu on kesän ja syksyn välimaastoa. Joskus täysin kesää, välillä niin syksyistä. Kyllä tuuli jo kuiskii syksyä...kylmä on! meillä on vielä kaksi viikkoa kesälomaa pitämättä. Vai tulikos siitä sitten syysloma? Toivottavasti saadaa vielä aurinkoa ja lämpöä. Sitten jaksaa syksyä ja talvea paremmin. :) Kesä on kyllä ihan liian lyhyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte myös aurinkoisia päiviä lomallenne <3

   Poista