perjantai 2. elokuuta 2013

Sadepäivä=leipomispäivä
Eilen aaulla herätessämme satoi vettä. Päätin että pidetään leipomispäivä. Mietimme mitä leipoisimme ja käytiin ruokakaupassa hakemassa tarvikkeet. Ensin valmistui Whoopiesit ja sitten korvapuustit.

Sadepäivän touhut jatkui yläkerran järjestelyllä. Vihdoin sain purettua pinnasängyn pois tyttöjen huoneesta ja järjesteltyä huonetta uudelleen. Poikien huoneen ilme muuttui myös. Esikoinen on toivonut omaa huonetta joten jaettiin kirjahyllyllä huone kahteen osaan. Huone on vielä kesken, toinen kirjahylly vielä puuttuu..

Illemmalla onneksi taivas repesi ja aurinkokin pilkahteli kun pojilla kesätauon jälkeen jatkui jalkistreenit. Minä ja tytöt menimme harkkojen ajaksi vanhemmilleni keräämään marjoja meille pakkaseen. Vanhempani eivät marjoista juurikaan mitään tee joten haen sitten meille, täällä ne kyllä menee! :)

2 kommenttia:

  1. Jos jossain on tarjolla korvapuusteja, valitsen yleensä aina sellaisen. En ole leivosten ja viinereiden ystävä, mutta pullat ja marjapiirakat uppoavat kiitettävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama minulla. Kahvilassakin valitsen useimmiten kaikkien leivosten, munkkien ja viinereiden tarjonnasta tavallisen pullan tai korvapuustin. Niin hyvää :)

      Poista