tiistai 10. kesäkuuta 2014

Irtiotto


Tallinnan reissu meni kivasti. Meillä on hyvä kolmen kopla. Äiti, minä ja sisko. Juhlittiin samalla siskon synttärit ja naurettiin niin että vatsaan sattui. Tallinnan vanha kaupunki on kaunis. Siellä istuttiin terassilla pitsalla. Mutta vanhaksi sitä on tullut, pieni iloittelu tuntui vielä parinkin päivän päästä.. ;) Mutta tosiaan meillä oli kiva reissu. Ihana pieni irtiotto hyvässä seurassa.

Tien vierustat on nyt kauneimmillaan. Kukat väriloistossaan. Keräsin kukkia maljakkoon keittiöön. Piristävät niin. Kesä on kauneimmillaan. Kesä. Rakastan tätä aikaa niin valtavasti!

Eilen kävin taas juoksemassa. Katselen maisemiam hengittelen syvään. Tuo juoksu tuo vaan niin paljon mahtavaa fiilistä!

Juoksun jälkeen kävin vielä kasvimaan kimppuun. Rikkaruohoja nypin pois. Katselin mitä on kasvanut. Ukkonen jyrisi kauempana. Ystävä lähetti raparperiterveiset. Niiden kimppuun käyn tänään.

Pojat pakkasivat reppunsa. He pääsivät mummin ja papan kanssa mökille. Minä ja tytöt valmistaudumme lähtöön. Tänään, harmaana päivänä, menemme ystävän seuraksi sisäleikkipuistoon. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla jotta reissu oli onnistunut :-)
  hihii, bongasin heti sylistäsi kutimet... siitä se lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Haluan taas neuloa hullunlailla! :DD

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa teidän reissu. Kyllä se niin on, että juhliminen tuppaa kostautumaan. Hi, mutta mukavaa se silti välillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva reissu. Ja tosiaan juhlinta kostautuu kyllä, mutta silloin tällöin se on silti ihan jees. Enpä mäkään usein juhlimassa käy. Kiva se on välillä irrotella :))

   Poista
 3. laitoin omasta mielestä jo kommenttia tähän, mutta mihin se oikein katosi...mmmm ??? Kiva kun oli kiva reissu teillä. Ois kiva päästä samanmoiselle itsekkin. Luonnonkukat on kyllä ihania. Hienot juoksu pökät! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kommentit menee roskapostin joukkoon, enkä aina tajua katsoa onko sinne mennyt vahingossa jotakin.. Oli kyllä hauska reissu. Toivottavasti pääset samanmoiselle itsekin joskus. Pökät on hienot! ;D

   Poista