maanantai 2. kesäkuuta 2014

Valmis!


Eilen menimme koko perhe pikkuretkelle. Koiratkin mukana ja jälleen paikkaan jossa lapset saavat rauhassa juosta ja seikkailla. Parasta. Päälläni viime talven paras kirpparilöytö: maksimekko.

Tälläisten retkien päälle kuuluu käydä vielä jätskillä.

Kotona mietittiin että olisi kiva mennä grillikatokseen grillailemaan. Grillattavaa ei oikein löytynyt , eikä jaksettu kauppaankaan lähteä. Päätimme mennä grillaamaan lämpimiä voileipiä. Niistä tulikin oikein hyviä. Ja miten se onkin että ulkona kaikki maistuu niin paljon paremmalle..

Eilisen aikana tein taas lattiaakin. Aamulla heti maalasin loppuun. Maali loppui vähän kesken mutta ei pahasti, pikkujuttuihin vielä tarvitsee ostaa lisää. Pääasia eli lattia on hyvä! En ole koskaan tykännyt siitä muovimatosta mutta jotenkin kun lapsetkin olleet niin pieniä niin en ole ryhtynyt mihinkään ylimääräiseen isompaan hommaan. Nyt on kyllä voittaja fiilis kun sain tuon tehtyä! Makuuhuone on nyt niin paljon valoisampi ja kauniimpi. Tykkään!

Tänäänkin meillä on retkipäivä, joten kiva päivä tulossa!

Se on nyt kesäkuu ja kesäloma! Hiphei! :D (miehen loma alkaa vasta myöhemmin, mutta lapset on nyt kesälaitumella :))

6 kommenttia:

 1. ihana hiekka-vuori :) ja tuo lauta-lattia,tulee mummola mieleen...teit onnistuneen muodon-muutoksen siihen..
  ihanaa kesä-lomaa sinne

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja tuo lattia on kaunis...eikö kummasti muutakkin koko huoneen ilmettä..:) Tykkään myös tuosta peilipöydästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Koko huoneen fiilis muuttui. peilipöytä on äitini vanha, olen iloinen kun sain sen :)

   Poista
 3. Lattiastahan tuli tosi kiva! ihanaa kesäkuuta!

  VastaaPoista