tiistai 3. kesäkuuta 2014

SatupihallaEilen oltiin (minä, lapset, sisko & lapset) Aarniwalkean satupihalla. Se on ollut meidän alkukesän juttu jo monen vuoden ajan. Pojat olivat ihan pieniä kun ekan kerran mentiin. :) Pojat alkaa nyt olla tuonne vähän isoja mutta ihan hyvin vielä viihtyivät. Tuo paikka on kyllä ihana. Tilaa mielikuvitukselle, leikille. Alle kouluikäisten unelmapaikka.

Vietettiin mukava päivä hyvässä seurassa eväiden kera. Koko Satupihalla olon ajan aurinko paistoi kuumasti. Kun lähdettiin alkoi ripotella vettä. Juuri sopiva aika siis oltiin :)

Iltapäivällä tein tyttöjen kanssa kirjastoreissun. Mun varaama kirja oli saapunut (Jatrkoa Katajamäki sarjalle, jee!) ja tytöt saivat valita kirjoja.

Alimmassa kuvassa iltahetki sohvalla. Katselin telkkaria ja Helga nukkui pää mun sylissä.

Me ollaan näköjään jo kesäaikataulussa. Kaikki lapset nukkuivat koko yön omissa sängyissään (tämä meillä siis ihme, yleensä jompi kumpi tytöistä huutelee yöllä ja haluaa viereen. Ja pääseekin ;) ) ja vain yksi lapsista (se meidän aamuvirkku 5v) tällä hetkellä hereillä. Tämä meillä siis ihme, yleensä lapset heräilevät aikaisin. Ihana, ihana loma :)  Tällekin päivälle on puuhaa tiedossa, mukava retkipäivä taas :)

10 kommenttia:

 1. Kiva tuollainen paikka. Alle kouluikäisiä ei yleensä missään huomioida...tai no muutama vempain jossakin nurkassa voi olla.
  Ja "töpseli" siinä äidin sylissä...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana paikka. <3 Kauniisti laitettu pieniä yksityiskohtia myöten.

   Poista
 2. mukavalta paikalta näyttää:) rapsutuksia pikku possulle <3

  VastaaPoista
 3. ihana paikka tosiaan pienille tuo Satupiha. Mekin ollaan käyty jo vissiin neljänä kesänä.

  VastaaPoista
 4. Piti heti katsoa netistä että missä tuo paikka on. Ja sehän on aika lähellä,Hämeenlinnassa kun asutaan. Tuonne täytyy ehdottomasti mennä tänä kesänä,kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista