lauantai 28. kesäkuuta 2014

Löytöjä* Löysinkin itselleni kunnon ulkoilutakin alesta! Punainen kuoritakki jonka pitäisi kestää tuulta ja sadetta. Ihanaa. Mulla ei olekkaan koskaan ennen ollut tuollaista kunnon ulkoilutakkia. Eli nyt ei haittaa vaikka ensi viikoksi on taas luvattu vain +12 ja sadetta...

*8v oli käyttänyt kaikki lenkkarinsa puhki. Ostin hänelle stadiumista uudet lenkkarit. Noi on hyvät! Yleensä kun olen ostanut pojille lenkkarit niin se on max kaksi kuukautta ja ne on rikki. Esikoiselle ostin tuollaiset samanmoiset viime syksynä ja ne on ollut käytössä ja yhä edelleen suht ehjät ja käytettävissä. Hintakaan noissa ei ole paha, ovat hyvin edulliset ja silti ainakin meillä kestäneet. Kätevät myös siksi ettei tarvitse solmia muttei kuitenkaan tarralenkkarit (ne on pienille ;) ). Noissa kun kuminauhat nuo nauhat.

* Eilen aurinko lämmitti! Sai laittaa kesämekot päälle! Lähdin lasten kanssa käymään leikkipuistossa ennen 5v:n viimeistä uimakoulua. Ei tyttö vielä oppinut uimaan, mutta kahden viikon aikana kehittyi hurjasti. Tuli rohkeutta valtavasti lisää. Ennen ei esimerkiksi uskaltanut mennä veden alle ja nyt sukelteli koko ajan :) Tyttö sai kummiltaan yllätyksen uimakoulun suorittamisen kunniaksi. Kyllä on tyttö iloinen.

* Eilen halusin päästä pitkästä aikaa käymään kirpparilla. Aika vähän tein löytöjä mutta ihan kivoja kuitenkin. Molemmille tytöille yhdet kesämekot ja itselleni kuvassa olevat: mekko, paita ja tunika.

* Tänään paistaa aurinko, nyt lähden pihalle aamukahvin kanssa. Nyt nautitaan!

2 kommenttia:

 1. Hienon ulkoilutakin ostit! Pojat ovat kyllä sellaisia tossunkuluttajiaa...ja housujen...:))
  Eilen ekaa kertaa tänä kesänä, olin lenkillä ilman neuletakkia tai takkia...pelkkä t-paita ja tarkenin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Housut kuluvat aina myös puhki. Harva vaate menee enää isoveljen kaapista pikkuveljen kaappiin ;)

   Poista