sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Syysloman aloitus



Täällä alkoi syysloma viikko. Ei me kaikki lomailla koko viikkoa, mutta jotenkin sellainen rento lomaolo kuitenkin kun tietää että lapset saavat lomailla koko viikon.

Sain lauantai aamuna valmiiksi pienenpienet junasukat. Lähtivät postissa ystvänä pienelle pojalle lahjaksi. Pikku prinssi syntyi keskiviikkona. Mukaan lähti myöskin oma tekemä kortti sekä äidille suklaata.

Perjantaina posti toi ihanan, odotetun lankatilaukseni. Ehdin avata paketin vasta eilen. Voi miten ihanaa lankaa tuo onkaan ja niin mun värissä. Vielä en ole varma mitä tuosta teen ja tarvitsenkohan sittenkin sitä lisää... :) Mukana ihana neulelehti jossa bloggaajien tekemiä neulemalleja. Varsinkin laatikkotakki on sellainen minkä voisin kyllä toteuttaa.

Synkän päivän jälkeen iltapäivällä taivas repesi ja aurinko alkoi paistaa. Hihkasin tytöille että nyt lähdetään metsään! (ostin viikko sitten jokaiselle lapselle fleesetakin muuttomyynnistä. Ja ostin muutakin vaatetta heille, todella halvat hinnat.. Tytöille löytyi ihanat pöllöfleeset.. ;) ) Olikin taas kiva luontoretki.

Retken jälkeen vaihdoin juoksukamat päälle ja lähdin lenkille! Lenkin jälkeen olikin ihana syödä jätskiä ja katsoa lasten kanssa Voice of kids.

Viime yö oli hirveä. Taisto herätti mut 6-7 kertaa. En tiedä mikä koiralla oli sekoittanut vatsan mutta koko ajan sen piti päästä ulos. Huoh, en oo enää tottunut näihin yöherätyksiin kun lapset jo sen verran isoja. Ennenhän toi herättelymäärä oli ihan normi.. ;)

Kahvia nyt sitten vaan naamariin että virkistyisi. Jalassa pari vuotta sitten syksyllä neulomani/virkkaamani tossut. En olekaan käyttänyt näitä aikoihin ja kun 5v näki nämä niin sanoi että haluaa tälläiset myös. :) Neuletöitä on kesken "miljoona" ja todo-lista senkun kasvaa... ;) Ihana neuloosi.

5 kommenttia:

  1. Sielläkö on koko viikko lomaa, hauskaa. Täällä vain ensi viikon torstai ja perjantai. Ja minullahan ei siis lomaa ole ollenkaan, mutta ei haittaa.
    Suloinen tuo kuva, jossa tytöt kurkottelevat jotain vedestä. Mietin, että mikä aarre siellä mahtaa olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Täälläpäin on tuo viikko syyslomaa. Joskus oli vaan se pari päivää mutta muuttunut taas viikoksi. Kiva näin. Tytöt pudottelivat lehtiä ja katsoivat kumpi tuli ensin sillan alta.. Se perinteinen lasten leikki <3

      Poista
  2. ihanaa lomaviikkoa lapsille!!! Harmi kun sait heräillä yöllä...toivottavasti koissun massu on jo parempi. Kivoja ostoksia ja löytöjä. Ihanat nuo tekemäsi tossut! Söpöt junasukat! Mullakin vähän olis mielessä ottaa puikot esiin, mutta en ihan vielä ole saanut voimia siihen...on sentään jo mielessä käynyt! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihanaa kun on loma! <3 Sehän on jo puoli voittoa kun on mielessä! :)) Mutta sulla menee aika nyt niin paljon muuhun: arkeen ja piirtämiseen että ymmärtäähän sen ettei kaikkeen ole aikaa. Sen on huomannut tässä jokainen... <3

      Poista
    2. Huomannut siis ettei itselläkään ole kaikkeen aikaa..... :D

      Poista