tiistai 2. joulukuuta 2014

Täällä taas!


Sain uuden laturin ja läppärin käyttöön. Ihanaa, pääsen taas blogiakin päivittämään. :) Suuri kiitos kuuluu tästä TinyAngelille ja kumppaneille jotka auttoivat oikean laturin löytymisessä. Kiitos!

Voitin tässä eräässä blogi arvonnassa. Voitin ihanan virkatun tontun. Islannista saakka. Kahden vaiheilla- blogista.

Joulua on muutenkin ilmestynyt kotiin. Tonttuja, kynttilöitä, valoja. Kukkia. Joulukalenterin kaksi ekaa luukkuakin on saanut jo avata. Ihanaa, ihanaa aikaa. Rakastan joulua.

Valintatalossa on Joki- lanka tarjouksessa. 3kerää 5eurolla. Pitihän se kasa ostaa. En vielä tiedä mitä noista teen, mutta jotain pientä ideaa kyllä löytyy. Pidan tuosta langasta, se on 100% villaa niin kyllä siitä jotain keksii.

Muistan viime joulun tienoilla katselevani eri blogeista ihania raitasukkia jotka olivat syntyneet jämälankavillasukkajoulukalenterista. Tänä vuonna huomasin että se alkoi taas ja päätin osallistua! Haastetta riittää: eka sukka jonka aloitin kärjestä. Saas nähdä mitä tulee :) Toinen haaste on se että toisessa luukussa aloitettiin toinen sukka ja mulla vain yhdet 2,5mm puikot tällä hetkellä. Tilasin kyllä toiset mutta joudun odottelemaan toisen sukan aloittamista niin kauan että tilaus saapuu. Toivottavasti en jää hirmusti jälkeen.. :) tämä ihana sukka kalenteri löytyy siis Missä neuloimme kerran - blogista. Vielä ehtii mukaan ! ;)

Eka lanka valittiin lempi levyn kannen väreistä. Jonne Aaronin musiikki kolahtaa, yhä mielessä viime syksyinen keikka jossa olin ystävän kanssa. Valitsin siis tuosta levystä valkoisen värin. Jännä nähdä miten sukat edistyy vai edistyykö ollenkaan.

13 kommenttia:

  1. Ihana juttu kun sait taas tietokoneen käyttöösi!!! <3 <3 <3 <3 Super ihana tonttu. Kivat noi advetti kynttilät. Mistä olet löytänyt? Voihan söpöinen possunen. Omas kiva idea tuo sukka joulukalenteri projekti. Tuli ihan itsellenikin semoinen olo, että pitäisköhän kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siitä teille! <3 kynttilät on tigeristä normi valkoiset pöytäkynttilät. Noi numerot oon ostanut vuosia sitten oman kylän sisustusliikkeestä.

      Poista
    2. Niin ja tartu sinäkin ihmeessä joulusukka haasteeseen! On kyllä kiva idea ja kun päivittäin tehdään vain pieni pätkä niin ei tunnu mahdottomalta tehtävältä ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia, ja aivan tosi kivat adventtikynttilät! Minäkään en voinut vastustaa tuota Joki-tarjousta, vaikken tiedäkään, mihin oikein mahdun kaikkien lankojeni kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin hyvä tarjous että pakkohan siihen oli tarttua :)

      Poista
  3. Kiva kun olet taas kuulolla :-) Mä jäin hymyilemään tuolle tonttu-ihanuudelle, hänellähän ihan Jonnen "novemberit" ;-)
    Saman kalenterin äärellä, kuten viime vuonnakin. Silloin en saanut aikaiseksi kiriä perässä, nyt jos HUOMENNA aloittaisin... vielä ei olisi mahdoton tehtävä.
    Ihania joulunalustunnelmia teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla täällä taas :) toi tonttu on kyllä ihana. Mahtava voitto :) kiva kun sinäkin teetbsukkakalenteria. Kiva sitten nähdä millaiset saatiin aikaiseksi :)

      Poista
  4. Mukavaa, että olet taas täällä...juuri eilen sinua ajattelin..:)

    VastaaPoista
  5. Hienoa,että pääsit taas bloggaamaan :) Kivoja juttuja kuvissa! Mielenkiinnolla jään seurailemaan, millaisia raitasukkia syntyy :)

    VastaaPoista
  6. Voi tuota kärsää! XD Ihanaa jolukuuta sinne. :)

    VastaaPoista