torstai 24. kesäkuuta 2010

Kesä&korot!

Kävin tänään ystävän kanssa kaupoilla. Piti ostaa ruokaa juhannukseksi ja käydä siellä Seppälässä ostamassa kengät jotka jäi vaivaamaan edelliseltä kauppareissulta. Ihanat siniset korkokengät alesta. Niissä on korkea korko joten saas nähdä miten niillä käveleminen sujuu.. Mutta pitihän ne saada. On sitten taas oikein Naisellinen olo.. ;)

Siinä vieressä oli toisenlaisiakin korkkareita ihanissa väreissä, nekin alessa. Pienempi korko ja ihana joustava muoto. Ihanat jalassa, kuin tossut olisi laittanut jalkaan. Ei kiristänyt ja puristanut mistään ja korkokin tosiaan sellanen että kävely sujuu vaivatta. Ja ihanan väriset: vihreät! Olihan nekin sitten pakko ottaa. Ystäväkin tykästyi niihin ja otti kanssa! :)

Niiden seuraksi löysin vielä alesta ihanan kirjavan perhoskesähuivin. Kyllä nyt kelpaa tepastella kesä uusilla koroilla! :))

Oikein ihanaa juhannusta kaikille. Nauttikaahan kesästä! <3

7 kommenttia:

 1. Ihanat korkkarit. Tosi naisellista , kun käyttää noita ja muita kesähepeneitä. Oikein iloista ja mukavaa juhannusta koko perheelle. murmeli

  VastaaPoista
 2. ihanaa juhannusta koko porukalle <3 wautsi mitkä kengät :D

  VastaaPoista
 3. ihanaa, hyvää, lämmintä ja hauskaa juhannusta!!!!
  Ompas makeet kengät tosiaankin ;)

  VastaaPoista
 4. Söpöjä kenkiä! Mun parit ainoat korkeampikorkoiset kengät pölyyntyy naulakon alla, kun jostain syystä jalkaan eksyy aina vaan tutut varvassandaalit tai muut käytännöllisemmät popot. :) Pitäis opetella kävelemään niillä paremmin, nyt tulee käytettyä lähinnä juhlissa.

  Huivikin on ihana! Oikein kesäinen.

  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 5. murmeli, Kiitos. oikein ihanaa juhannusta sinulle <3

  pumpsi, samoin <3

  tiny, kiitos samoin <3 eikös olekkin ;DD

  nzqu, Kyllä mäkin usein valitsen ne "lättä"pohjat jalkaan. ensinnäkin korkkarit ei oikein sovi hiekkalaatikon reunalle ;D ja muutenkin jos lasten kanssa liikkeellä niin parempi olla kengät joilla pääsee juoksemaan perään.. :DD Mutta pitää korkkareitakin olla. ne laitan yleensä kaupungille kaupoille mentäessä tms. :)
  kiitos samoin!

  VastaaPoista