maanantai 14. kesäkuuta 2010

Viola

Äidilläni on tässä kuussa nimipäivä. Tein lahjaksi Viola- kaulakorun. Tässäkin korussa noita ihanasti valossa välkehteleviä helmiä. Äitini tykkää siitä että korut saa välkehtiä joten tässä korussa sitä on. <3

Räsymatot on ihania. Vaikkakin monen lapsen ja koiran perheessä käteviä mattoja on sellaset joissa kumipohja. Ne pysyy paikoillaan. Räsymatot on meillä aina mytyssä jossain nurkassa, niitä on suoristettava monen monta kertaa paikoilleen päivän aikana. Silti halusin taas kunnon vanhanajan räsymattoja kotiini. Vanhemmillani on niitä paljon vintissään, mm isänäidinäidin tekemiä. Hain sieltä pinon mattoja viikonloppuna mukaani kotiin ja laittelin niitä paikoilleen. Pari on jo paikoilleen laitettu, muutamalle paikka suunnittelu asteella ja ainakin yhdestä tuunaan jotain... :)

p.s. vielä ehtii osallistua pieneen kesäarvontaan :)

5 kommenttia:

 1. Nätin värinen koru!

  Räsymatot ovat ihania... mulla ei ole sukulaisten tekemiä, mutta yksi mun mummin vanha kylläkin. Lapsena tykkäsin maata räsymatolla ja tutkia eri värejä ja kuvioita kuteista, miettiä että mistä vaatteesta ne ovat peräisin. :)

  VastaaPoista
 2. tiny, Kiitos. Äitikin tykkäsi :)

  nzqu, Kiitos.
  Räsymatot on kyllä ihania. Niissä on elämää... :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania sun kaikki korut,,,kaikki sun jutut on aivan ihania :)

  VastaaPoista