tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kotipäivä


Tänään vietetään kotipäivää. Ihanaa, olenkin taas tälläistä kaivannut. Nyt on jotenkin ollut paljon ohjelmaa ja taas loppuviikollekkin on joka päivälle jotakin. tarvitsen kotipäiviä. Usein.

Aivan ihana tuo jämälankakirja. Siitä kirjasta on tällä hetkellä kaksi työtä kesken. Aamulla neuloin toista niistä lasten katsellessa aamun pikkukakkosta.

Tänään on ollut taas keittiöpäiväkin, tein aamupäivällä raparperikiisseliä ja sämpylöitä. Oikein herkuteltiin sitten lasten kanssa :)

Korvissa keikkuu hm:ltä ostetut uudet korvikset. Kivasti ne piristää kotipäivää.

taulukuva on muuten Peikon ottama. Halusi taas aamulla kuvailla mun kameralla. Lasten ottamia kuvia on ihana katsella. Niitä kuva kulmia. Asioita joita lapset haluaa kuvata. Lapsen näkökulmaa.. <3

Tein isänäidille syntymäpäivä kortin. Huomenna menen lasten kanssa heillä käymään ja viedään kortti ja kukkasia. Isomummu täyttää tällä viikolla 80v. <3

p.s. Pieneen kesäarvontaan voi vielä osallistua! Arvonta päättyy huomenna klo 12.00 :)

4 kommenttia:

 1. mukavaa kotipäivää! Ne on kyllä mukavia, pääsee kaikessa rauhassa puuhatelemaan kaikkea kivaa. :) No mulla ne menee aika usein siivoillessa, mutta kyllä tulee paljon kaikkea muutakin puuhattua. :)

  VastaaPoista
 2. kOTIPÄIVÄT OVAT IHAN MUKAVIA VÄLILLÄ. SAA TUUSATA , MITÄ SITTEN HALUAAKIN. VIELÄ , KUN ON TÄMMÖNEN SADEPÄIVÄ. MUKAVIA HETKIÄ SINULLE. MURMELI

  VastaaPoista
 3. Kotipäivät on kivoja! Ja jämälanka-kirja huippu!

  Mulla olis sulle yks juttu, laitatko mulle sähköpostia nurjat(at)gmail(piste)com?

  VastaaPoista
 4. tiny, Kyllä. niitä on pakko välillä olla. Viikottain. mutta ei saa liikaakaan olla. sellanen sopiva tasapaino.. ;) siivoillessahan ne kyl menee. Mut mä imuroin joka päivä joten se siivoilu, ainakin jonkin asteinen kuuluu joka aamuun.. :P mut sit välillä heilutaan enemmän ja koitetaan (Huom Koitetaan.. ;D ) saada paikkoja kuntoon.

  murmeli, Meillä ei ollut eilen kauhea sadepäivä, onneksi. Oltiin ulkonakin kävelyllä nauttimassa kesän tuoksuista. <3 Iltapäivällä ripotteli vähän, mutta ei paljon :)

  jonna, On kyllä huippukirja, sitä voisi selailla jatkuvasti. nauttia kauniista kuvista, kerätä inspiraatioita.. :)
  kiitos s-postista. :)

  VastaaPoista