perjantai 23. heinäkuuta 2010

Eilinen ilta ja tämä aamu

Aurinkoa, aurinkoa. Ihanaa!

Eilen kolme vanhinta lasta meni taas mummulle ja papalle. Mummu ja pappa on lomalla ja lapset viihtyvät siellä joten mikäs siinä. Hyvää tekee ottaa rauhallisesti, lääkekuurikin kuitenkin vielä päällä.

Vietin aikaa lempipaikallani, missäs muuallakaan. ja neuloin. Neuloin illalla ja neuloin aamulla. Aurinko paistaa ja lämmittää. mieltä sekä kehoa.

minä, mies ja Rusina mentiin eilen illalla käymään kaupoilla. Piti ostaa Peikolle nimipäivälahja ja Rusinan kastekutsu-tarvikkeet. Sain taas hyvän syyn siis miettiä mitä laittaa päälle ja pitkästä aikaa korkkarit jalkaan. Tekee hyvää välillä pukeutua naisellisesti, se piristää mieltä.

Päälle laitoin suht uudet vaatteet: maastokuvioiset legginsit ja printtitunikan. Jalkaan äitini vanhat korkkarit 80-luvulta ja kirppikseltä löytynyt käsilaukku.

Kuvassa näkyy meidän hauvavauva. Ei enää niin pieni kooltaan vaikka pieni vielä onkin. Ensi viikolla 7kk <3

Tänä aamuna ehdin pitkästä aikaa juomaan aamukahvini ulkorappusille. Se oli kyl itseasiassa aika kaukana rentouttavasta aamukahvin hörppimisestä ja neulomisesta.. Tuossa pörrää paljon ampiaisia ja vähän väliä heitin kutimet käsistäni ja lähdin kirmaamaan pihaan ampiaista karkuun. Joo, tosi "fiksua" lähteä ryntäilemään mutta se on se ensi reaktio: kirkuen karkuun!! :DD

Ihanasti aamuaurinko jo lämmittää ja tuo Me&I:n mekko lensi aika nopeasti pois päältä ja vaihtui tämän kesän kotipihahelleasuun: minisortsit ja bikinin yläosa. Se On Kesä! Nautitaan <3

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus :)
  Aurinkoista päivää - ja pikaista paranemista Sinulle!

  VastaaPoista
 2. nautitaan kesästä ja hellepäivistä!!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin mukavalta. Meillä ei ole lämpö tänään ollenkaan hellinyt, kylmä tuuli vain kiusannut. Aamukahvit portailla ovat parhaita!

  VastaaPoista
 4. sari, Kiitos paljon <3

  mirka, Kyllä! Tänään sadepäivä, mutta sekin tekee hyvää. :)

  piupau, Niin on. ja aamukahvi yleensäkin. se maistuu kaikkein parhaimmalta <3

  VastaaPoista