tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kummitytölle

Kummitytölläni oli tässä kuussa nimipäivä. Onnittelin jo päivälleen onnitteluviestillä, mutta lahjan tekeminen ja lähettäminen hieman myöhästyi kun nimipäivä osui niin samoille kohdille Rusinan syntymän kanssa.

Eilen sitten tein kummitytölleni korvakorut lahjaksi. Kummityttö on kova uimaan joten sieltä myös värit ja nimi korviksille.
Merenneito- korvakorut.


Ihanaa lämpöä riittää vieläkin. Pojat vietti eilen aikaa naapurissa, mummilla ja papalla, ja Helmi vietti päivää mummulla ja papalla jotta sain huilattua omaa oloa paremmaksi. Siinä sitten tuli paljon istuttua pihalla ja neulottua. Rusinalla kun eilen hyvä unipäivä. Upea juttu kun lapsilla ihanat isovanhemmat jotka apuna. kyllä oma olo on jo paljon parempi kun sai vaan olla ja lepäillä.

Sain melkein ensimmäisen kerän rose mohairia neulottua päivän aikana. Ei ole kyllä mitään mun lempi lankaani neuloa, mutta teenpä nyt kuitenkin kun tuli siitä alesta ostettua.. ja onhan tuossa tosi ihana väri.. ;)

Ihana auringonpaiste tänäänkin. Uutta päivää kohti!

5 kommenttia:

 1. Hyvä, että olet saanut levättyä. Hienoa, että isovanhemmat asuvat niin lähellä ja ovat valmiit auttamaan. Hyviä vointeja sinulle!

  En kyllä tajua, että kuinka voit mohairia neuloa, vaikka pahimmat helteet taitavatkin olla ohi. :)

  VastaaPoista
 2. Itsekkein neuloin juuri rose mohairista tuon harmaan baktukseni. Jokseenkin kinkkistä lankaa neuloa. Mutta lopputulos mieluinen. Ihanat korvikset :)

  VastaaPoista
 3. on kyllä ihana väri langalla. Kiva juttu et saat levättuä <3 <3

  VastaaPoista
 4. nzqu, on kyllä ihana juttu kun molempien vanhemmat asuu lähellä ja ovat elämässä mukana ja auttamassa <3

  tirpana, Ai, siitäkö se ihana baktuksesi oli! Tuosta omastanikin on nimittäin baktus tulossa! :D

  tiny, Oli tosi ihana. kyllähän tässä muuten tätä tohinaa riittää.. ;) <3

  nzqu, kiitos :)

  VastaaPoista