torstai 1. heinäkuuta 2010

Heinäkuu


Aamulla leivoin lasten kanssa pullia. Sitten oli ihana kahvihetki pihalla, Helmin nukkuessa ja poikien touhutessa omiaan. Turkoosi neule edistyy kivasti. Aloitin sen jo keväällä, oli sitten pitkään unohduksissa ja nyt olen sitä taas viime päivät jatkanut. Ehkä se valmistuu tämän kesän aikana, toivon niin.

Valitsin muutaman kerän puuvillalankaa ja koukun sairaalakassiin. En niitä välttämättä siellä tarvitse (Helminkin syntyessä oli lankaa & puikot mukana mutta eipä niihin tullut koskettua..) mutta onpahan mukana jos innostus iskee.

Valitsen joka aamu (isot!) korvikset korviin. Muita koruja en tässä kotona kesällä pidäkkään. Ne piristää kivasti. Ja jos johonkin lähden niin tietty valitsen rannekorut ja kaulakorunkin. Sormuksia en oo nyt noin viikkoon pitänyt, ne ahdistaa. Kuumuus sen tekee ja oisko sitten kuitenkin vähän turvotusta..

Lankaostoksille tekisi mieli. Kävisiköhän tänään.. Kun tarjouksessa kerran ovat.... :)

Tämä on muuten nyt sitten varmuudella se kuukausi kun Rusina syntyy.. <3

3 kommenttia:

 1. herkullsen näköistä pullaa, nam!!!! Ihanat nuo korvikset.Mun tuli sairaalassa neulottuu ja virkattuu aika paljon...tosin olinhan mä siellä parisen viikkoa.

  kohta sitten nähdään millainen söpöläinen rusina oikein on...ei enää kauaa tarvitse odottaa. <3 <3

  VastaaPoista
 2. Vähänkö oot ruskettunut. :)
  Mä joka päivä mietin, että koskahan tulee viestiä sulta... <3

  VastaaPoista
 3. tiny, Joo, sä olitkin siellä niin kauan, jo ennen vauvan syntymää. Helmi oli sairaalassa sellanen ettei nukkunut juuri yhtään, itki ja oli rinnalla, joten eipä siinä paljon tullut neulottua.. ;)

  Tiia, Ulkona ollaan ja paljon! ;) toivotaan että saat viestiä mahdollisimman pian... :))

  VastaaPoista