sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Neulon

Oon nyt koittanut saada tuota turkoosia neuletyötä tehtyä. Siitä kun ei enää puuttuisi paljoakaan. Loppusuoralla alkaa olla. Jotenkin kuitenkin muut työt kiinnostaa enemmän joten olen päättänyt että aamuisin neulon turkoosia työtä eteenpäin ja Helmin nukkuessa päikkäreitä sekä iltaisin saan neuloa muita töitä :) Puuvillalankoja on nyt tullut neulottua ihan kokonaan, jotenkin näin kesäkuumalla (ihanaa!) ei jaksa villalankoihin koskea..

Ihana helle on jatkunut. Käytiin koko perhe läheisellä joella iltauinnilla, muut ui, minä en. Seisoin kyllä joessa ja vahdin Helmin touhuja siinä lämpimässä vedessä. Ihana reissu <3

Tänään on la, 40+0. <3 Tänään on taas supistellut koko päivän. Ei kipeitä-kipeitä mutta niin että nipistelee samalla. 5-10min välein niitä tuli, nyt ovat sitten taas loppuneet..

7 kommenttia:

 1. Supistelee, supistelee :) Ihana tuollainen päätös neuloa tiettyä neuletta tiettynä aikana. Voisi sopia mullekin joku samantapainen päätös, josko jotain sitten valmistuisi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä nuo sinun neulomuksesi. On varmaan kiva kutoa kauniista langasta. Kyllä Rusina nyt on jo tulollaan. Onnea vaan koitokseen. murmeli

  VastaaPoista
 3. ihanasti saatkin päivässä neulotttua. Mulla neulomukset rajottuu lähinnä iltaan ku poitsu nukkuu.Silloinkaan ei ihan aina jaksa. Näin päikkäri aikaan tulee lähinnä siivottua, laitettuu ruokaa ja roikuttuu koneella.

  Kohta, kohta...vai oletko jo!? odotan vauva viestiä. :) <3

  VastaaPoista
 4. satu, pakko tehdä välillä tollasia päätöksiä, muuten tietyt työt jäisi lojumaan. mutta sitten taas pakko saada neuloa kivojakin töitä päivittäin muuten menee into kokonaan :D

  murmeli, Kesällä on ihana neuloa pirteän värisiä lankoja. vaikka on se talvellakin piristävää. :)) kiitos <3

  tiny, mä aina siivoon ja teen ruuan lasten kanssa että sitten päikkäriaika on omaa aikaa. pojat kun kuitenkin kivasti jo keskenään touhuuvat. <3 ehei vielä.. :)

  VastaaPoista
 5. kovasti oottelen jo uutisia :D

  villasukkajalka

  VastaaPoista
 6. satu, Pitää välillä tehdä tollanen päätös tai sitten jotkut neuleet meinaa jäädä kokonaan unohduksiin.. mut sit pitää saada päivittäin neuloa jotain mielekästäkin muuten taas into loppuu :))

  murmeli, pirteitä värejä on ihana neuloa. <3 kiitos <3

  tiny, Mä teen siivoukset ja ruuat sun muut usein lasten kanssa että sitten päikkäriaika ois sitä omaa aikaa. pojat kun kuitenkin jo kivasti keskenäänkin touhuuvat <3

  villasukkajalka, :D ei vielä ei.. :)

  VastaaPoista
 7. no nyt täällä sit näkyy kaikki mun kommentit, kun eilen ei näkynyt mitkään.. :P

  VastaaPoista