maanantai 12. heinäkuuta 2010

Villahäät

Eilen oli meidän 7v hääpäivä. Mentiin käymään mökillä, otettiin mummu mukaan. Autoon kun sopii vielä yksi. :) Kiva parituntinen tuli siellä vietettyä ja juotua hääpäiväkahvit. Pojat pääsi kastautumaan jokeen. Illalla vielä pääsivät isin kanssa rantsuun uimaan. Se on Kesä!

Onnellinen olo valtaa koko ajan mieleni. katselen perhettäni, rakastan. Tässä me nyt ollaan. Meidän perhe. Rusina vielä paljon syö ja nukkuu, välillä katselee hetken ympärilleen <3 Niin pieni, niin suloinen. Suuri lahja.

Kesäarki alkoi heti neljän lapsen kanssa, mies palasi viikonlopun jälkeen töihin. Hyvin meillä menee. Tutustutaan toisiimme. Katsellaan silmiin ja jutellaan. Pojat touhuu paljon pihalla. Helmi auttaa aina äitiä vauvan ollessa hereillä. Yhdessä vaihdetaan vauvalle vaippa ja sohvalla luetaan kirjoja samalla kun pieni syö.

Neuloin sairaalassa jälleen kerran myssyn. Sopiva! Lankana bambu, 2mm puikot. Virkkasin luxus cottonilla reunat ja nyörit.

7 kommenttia:

 1. onneksi olkoon teille niin hääpäivästä kuin pienestä nyytistäkin! <3 <3
  söpö myssy.

  VastaaPoista
 2. Onnea hääpäivänä!

  On se pieni vaan niin suloinen... ja nätti myssykin sillä on. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis myssy! Bambu on kyllä ihana materiaali etenkin vauvojen neuleisiin, myssy tuntuu varmasti suloisen pehmeältä ja vilpoiselta pikkuisen päässä näillä helteillä. Muistathan juoda riittävästi (ja syödä myös suolaista) ettet uuvu kuumuudessa?

  VastaaPoista
 4. Onnea myös hääpäivänne johdosta!
  Ihanan pienet varpaat <3

  VastaaPoista
 5. tiny Kiitos <3

  nzqu, kiitos <3

  kissaemo, kiitos <3 bambu on kyllä ihanaa. olen koittanut juoda paljon (vettä, vishyä, mehua) ja tietty myös syödäkkin, mutta silti eilen iski kova päänsärky. eli täytyy koittaa nyt kiinnittää noihin asioihin vielä enemmän huomiota.

  katri, kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Voi kyllä hän on suloinen :-) myssyineen kaikkineen! (kuulisitpa miten ääneni muuttuu tätä kommenttia ääneen lausuessani ;-D )

  VastaaPoista