sunnuntai 27. marraskuuta 2011

1.adventti
Tänä aamuna sytytin ensimmäisen adventtikynttilän ja avasin omasta kalenteristani ensimmäisen luukun. Mulla on partion joulukalenteri (se paras kuvakalenteri koska avattu kuva on aina osa sitä isompaa kuvaa..), joka alkaa jo ensimmäisestä adventista. Lasten mielestä oli vähän epäreilua kun äiti sai jo avata luukun. ;)

Ulkona on harmaata ja sataa vettä. Lähes +10 astetta. Joulumieli löytyy sydämestä, tunnelmaa on kotona jo paljon. Mutta silti toivoisin että pikkupakkaset jo saapuisivat. Kura loppuisi ja luonto saisi kauniin kimaltelevan juhla-asun ylleen.

Tänään valmistui jo kolmas tonttupipo. Tämä meni Rumpalille. Seuraavaksi vielä koukulle se kaikkein pienin..

4 kommenttia:

 1. Kyllä on tunnelmallisen näköistä ja ihana kun on tuollaisia oman perheen tapoja ja perinteitä. Olen lueskellut blogiasi jo pitkään ja ihaillut jaksamistasi ja tunnelmointeja , niin ja neuleitasi. Hyvää ja rauhallista adventtiaikaa!

  VastaaPoista
 2. Levillä oli parhaimmillaan -16 pakkasta ja ihanasti lunta, oli kiva touhuta lasten kanssa ulkona. Nyt kun kotona katsoo ikkunasta, ei tee yhtään mieli lähteä pihalle. :/ Kai se pakkanen ja lumi tännekin vielä tulee, toivotaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulun aikaa, vaikka ulkona ei siltä näytäkkään!Kohta kaikille lapsosilla ihanat pipot!

  VastaaPoista
 4. anna, Kiva kun käyt täällä ja kiitos kommentistasi. kiva tietää keitä täällä käy :)Kiitos kauniista sanoistasi. Ihanaa joulunaikaa myös sinne :)

  tiia, Oi, kyllä tännekin saisi jo lunta tulla. ja pakkasta. ei ehkä ihan ihan -16 mut pikkupakkasia kiitos :))

  tinyangel, Kyllä tää joulun aika vaan on ihanaa. rakastan sitä! <3 kohta.. :)

  VastaaPoista