lauantai 26. marraskuuta 2011

Pikkujoulu


Eilen laittelin taas lisää joulua esille. Jouluvalot lasimaljassa ovat uusi ostos ikeasta. Pihalta hain kuusenoksia maljakkoon, niihin muutama joulupallo.Adventtikynttilät ovat valmiina odottamassa ensimmäistä adventtia.

Eilen vietimme oman perheen pikkujouluja.Se on ollut meillä ensimmäisen adventtiviikonlopun perinteenä siitä lähtien kun esikoinen oli pieni.

Kuuntelimme joululauluja, paineltiin joulupipareita&koristeltiin niitä, teimme joulutorttuja ja syötiin jouluruokaa. Tonttu oli käynyt tuomassa jokaiselle pienen paketin. Lopuksi vielä katsoimme koko perhe yhdessä leffan: kungfu panda II. Ja tietty samalla herkuttelimme glögiä, pipareita sekä konvehteja.

Tonttupipo nro2 valmistui tänään. Se meni Peikolle. Kolmas koukulla..

Oikein ihanaa ja tunnelmallista 1.adventtia kaikille teille jotka täällä käytte lukemassa <3

5 kommenttia:

 1. Teillä on jo ihana joulun alku siellä. Meillä ollaan ihan vaiheessa vielä. Mä olen vielä ihan lokakuussa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa joulun tunnelmaa. Meillä ei ole vielä mitään laitettuna. Huomenna ajattelin kaivaa joulu juttuja esiin. Ainakin auto joulukalenterin, että saan suunnitella sinne jotain ylläreitä.

  VastaaPoista
 3. satu,vielä onneksi ehtii. laittamaan sitä joulua ja löytämään sen oikean fiiliksen. ulkona on harmaat ja sataa vettä. lähes +10 joten ei ihmekkään jos mieli vielä lokakuussa..

  tinyangel, joulua on ihanaa laitella esiin kotiin <3 voi sitä tunnelmaa, rakastan sitä! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat pikkujoulut ollut taas teillä <3

  Me ollaan leivottu kans torttuja jo muutaman kerran, juotu glögiä ja eilen ripustin jouluverhot ikkunaan. Eilen laitoin myös kyntteliköt ja viritettiin makkarin ikkunaan uusi valokranssi :) Parvekkeelta löytyy valot ja useampi lyhty (lyhdyt palaa tosin syksystä kevääseen saakka). Ihanaa joulunodotusta! <3

  VastaaPoista
 5. juliet, pikkujoulut on ihania. fiilistelyä tulevasta joulusta. joulun tunnelman hakemista. <3 teilläkin siellä jo ihanan jouluista. tunnelmaa.. <3 ihanaa joulunodotusta myös sinne <3

  VastaaPoista