keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Karkkikeppejä
Oon etsinyt monesta kaupasta noita tollasia jouluisia karkkikeppejä. Nyt vihdoin löysin! Ja pitihän niille tietenkin saada kiva purkki jossa ne voisivat olla esillä, joten tein sellaisen tänään.

Vanha hillopurkki josta pesin etiketin pois. Vinkki! : etiketin liima lähtee lasipurkista pois voilla ;)
Sitten kiinnitin purkkiin vintagekuvan (tampereen messuilta ostettu) degoupageliimalla. Purkin suulle vielä narua ympäri pari kertaa ja rusetti perään ja se on siinä. Yksinkertaisen kaunista.

Laitoin tänään lasten huoneisiin (pojille yksi, tytöille toinen) jouluvalot. Jyskistä ostetut.Lapset ovat omista jouluvaloistaan innoissaan. (meidän lempijuttu tähän vuoden aikaan on se että kun ajellaan autolla niin hihkaistaan aina kun nähdään jouluvaloja. Ja jos on oikein kauniita jossain niin siitähän se riemu repee ;D )

p.s. Huomenna saa avata ekan luukun!

5 kommenttia:

 1. ihanan purkin teitkin. Oisinpa minäkin ostanut noita ihania kuvia.Mulla ei ole vielä kalenteria, ups! No sitten kun sen saan hommattua, niin saapahan avata monta luukkua kerralla, hih.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis purkki. Pakko kokeilla joskus tuota menetelmää. Kuulostaa helpolta - no niin jos sen osaa,kuten sinä.

  VastaaPoista
 3. tinyangel, kiitos. harmi kun et ostanut. mutta eiköhän noita saa muualtakin. :) sinellin (vai sinooperin..)osastolta taisin ostaa :)vielä ehtii kalenterin hommata, vaikka tänään :))

  anna, kiitos. Kokeile ihmeessä. se on helppoa! Mä en oo mikään askartelun mestari mutta onnistuu multakin :D No, jos laitan ohuesta paperiliinasta kuvaa niin vaikeeta ja menee rypylle. mutta paperin ja esim kiiltokuvien kanssa saan sen onnistumaan hyvin. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania keppejä. Ja ihana purkki!

  VastaaPoista