tiistai 1. marraskuuta 2011

ÄitilleEilen oli äitini syntymäpäivä. Sunnuntaina kävimme vanhempieni luona synttärikahveilla. Sisko lapsineen oli siellä myös. Lahjaksi vein lakujen lisäksi kaksi itse neulottua rättiä. Lankana 100% akryyli. Akryyli rätit ovat aivan uskomattoman tehokkaita lian poistossa esim keittiön pinnoilla. Ensin kun pyyhkii akryylirätillä ja siihen perään imukykyisellä puuvillarätillä niin johan kiiltää ;)

Sunnuntaina leivoin lasten kanssa korvapuusteja jotka veimme äitini kahveille mukanamme.

5 kommenttia:

 1. ihana lahja äidillesi. Nam! korvapuusteja. Munkin on pitänyt tehdä jo aikoja sitten pullaa. Jossain oli väite ettei nykylapset, joilla työssä käyvä äiti edes tiedä millaista on kotipulla. Jospa rikkoisin normeja ja leipois pojalle pullaa. Ostin tänään jo jauhoja! =)

  VastaaPoista
 2. Hei pitkästä aikaa, mukava nähdä :) Hyvää marraskuun taivalta sulle!

  VastaaPoista
 3. tinyangel, Ihanaa, kohta on pullantuoksua. :) sä olet kyllä niin mestari leipomisjutuissa että tuo väite ei pidä teillä paikkaansa <3

  satu, hei! Kiva kun kävit taas. kiitos samoin!

  VastaaPoista
 4. Korvapuustit on ihania. Meillä on Kitchen Aid -konekin (joskus aaimme lahjaksi) ja sillä on tosi hyvä vaivata taikinaa, mutta ei vaan tuu käytettyä turhan usein... Pitää kyllä taas hyödyntää sitä.

  Ihana perinne teillä nuo halloween-juhlat ja pikkujoulut, jotka pidätte perheen kesken <3 Onko teillä aina tietynlaista ohjelmaa pikkujouluissa? Muistelen, että oisit aiempina vuosina kertonut.

  Niinpä, ihanaa kun on marraskuu ja saa jo fiilistellä joulua! Naapureilla on jo jouluvaloja, tekisi mieli itsekin laittaa :)

  VastaaPoista
 5. juliet, meidän äidillä oli kanssa sellanen taikinan veivauskone. En kyl tiedä missä se enää on, äiti kun ei enää tee pullaa kun oikeestaan vaan laskiaisena.
  Joo, tosiaan pidetään aina halloweenit ja pikkujoulut. halloween juhlat pidetään aina meillä ja vieraiksi tulee sisko lapsineen. Yhdet pikkujoulut järkkää siskoni heillä niin että minä ja lapset vieraina. ja sitten meillä on tosiaan oman perheen kesken perinteenä pitää pikkujoulut. siellä aina samanmoinen ohjelma eli joulukoristeet esille, jouluruokaa, joululauluja, piparkakkujen leivontaa, usein on sauna ja sitten loppuhuipennuksena tontun tuomat pikkupaketit jokaiselle. :)
  mäkin oon jo miettinyt noita jouluvaloja. jotain voisi jo pian laittaa. ainakin kyntteliköt.. <3

  VastaaPoista