tiistai 21. helmikuuta 2012

3

21.2.2009 klo 12.49 meille syntyi pieni tyttö. Tänään tuo pikkuprinsessa täyttää 3vuotta!

Aamu alkoi onnittelulaululla ja Helmi sai meiltä lahjan. Sai toivomansa sylvian family- talon sekä yhden perheen + vauvan. Tyttö on lahjastaan riemuissaan. Tämä sarja on ihana ja siitä kiva, ihan kuin nukketalot, että sarjaa voi aina jatkaa ja lisätä. Esim ostamalla huonekaluja, perheitä, lisäosia taloon jne. Lisäksi tein tytölle onnittelukortin.

Helmi sai eilen synttärilahjan kummeiltaan ja mummulta &papalta. Kummeilta tuli paljon vaatetta, tyttö oli niistä riemuissaan. Sai mm tuon kuvissa näkyvän hevisaurus mekon. Mummulta ja papalta Helmi sai prinsessoja, niitäkin tyttö on toivonut joulusta saakka joten kiva kun nyt sai! :) Kiitos mummu & pappa ja kummit!

Tänään vietetään kiva synttäripäivä. Mennään kohta ulos hiihtämään ja sitten iltapäivällä leivotaan jotain hyvää ja isin tultua kotiin juodaan Helmin kahvit. Synttärijuhlat pidetään myöhemmin ensi kuussa yhdessä Peikon synttäreiden kanssa. Toivon että siihen mennessä olisi remontti edistynyt niin että olisi eteinen valmis, niin sitten on kiva kutsua vieraita.. ;)

Onnea Helmi 3vuotta! <3

4 kommenttia:

  1. onnea kummitytölle <3 ihanan paljon sai sitten mieleisiä juttuja <3

    VastaaPoista
  2. pumpsi, kiitos <3 Joo, sai kaikkea mieleistä. kyllä on nyt leikkiä riittänyt ja uudet vaatteet on jo kovassa käytössä :))

    VastaaPoista
  3. tinyangel, kiitos :) ja suurkiitos tytön lahjasta <3

    VastaaPoista