perjantai 3. helmikuuta 2012

Viikolla* Ystävälläni oli kerran tarjolla kahvipöydässä mm banaanilastuja. Niitä piti saada kotiinkin.

* Neuloin kummipojalle villasukat. Ne laitettiin postin matkaan.

* Teimme siskontytölle pienen nimpparipaketin.

* Askartelin muutaman ystävänpäiväkortin.

* Mun piti eilen siivota yksi keittiönkaappi. Siitä lähti innostus ja lopulta olin siivonnut kolme kaappia ja siirtänyt yhden niistä toiseen huoneeseen. Olohuoneessa oleva pikkukaappi siirtyi tyttöjenhuoneeseen (kuvassa) ja olohuoneen sohvan nurkkaan tuli mun neulenurkkaus.(kuvassa). 4 muovipussillista kamaa (=roskaa) lähti pois. Ihanaa rojuterapiaa, joka tarttui minuun apinalandia blogista.

* Eilen äitini vei kolme vanhinta lasta katsomaan pekka töpöhäntä teatteriesitystä. Lapset olivat siitä innoissaan, olivat tykänneet todella paljon. Minä, mies ja Rusina käytiin sillä välin anoppilassa kahvilla ja saunottiin kotona.

* Nyt meillä on pullataikina kohoamassa. Siitä syntyy pian korvapuusteja.

*Illalla on poikien futisharkat. Peikko menee kokeilemaan ekaa kertaa. Saas nähdä mitä poika tykkää. :)

Auringonsäteitä jokaisen viikonloppuun!!

3 kommenttia:

 1. namskis, banskulastut on hyviä :9 noi sukat on ihanat, poitsu avasi paketin innolla <3 sisustusinnostus on ihanaa, näkee käden jäljen hyvin :D auringonsäteitä tässä perjantaissa on ollut reilusti, kumpa viikonloppunakin <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua!!:)

  VastaaPoista
 3. pumpsi, Ne on hvyiä. meillä ei muut tykkää niin saan herkutella kaikki itekseni :D Kiva kun paketti tuli perille. nyt villasukkia tartteekin, ulkona tällä hetkellä lähes -25. hrrrr.

  tinyangel, kiitos samoin <3

  VastaaPoista