maanantai 13. helmikuuta 2012

Ystäville I (ja vähän muutakin)Pari ystävänpäivä juttua olen jo antanut. Yhdelle ystävälle meni postin kautta itse tehty kortti ja itse tehdyt korvikset. Siskolleni annoin eilen itse tehdyn kortin ja itse tehtyjä kaurakeksejä.
Muutama ystävänpäivämuistaminen on vielä antamatta. <3

- - -Tein itselleni nappikorvikset. Ne laitoin korviini kun eilen menin Helmin, siskon & siskontytön kanssa katsomaan Disney on ice- show:n. Tyttö halusi laittaa päälleen prinsessamekon, kruunukin laitettiin. Olimme odottaneet esitystä koko talven. Ihana reissu olikin, tytöt olivat prinsessoista innoissaan ja olihan se mahtava show aikuisillekin.

Tuuriakin oli matkassa. Onneksi kaikki oli vielä esityksen ajan ok ja tosiaan päästiin katsomaan kauan odotettu show. Nimittäin illalla yhdeksältä Helmi alkoi oksentamaan. Iltakymmenen jälkeen myös Rusina oksensi. Siinähän se yö sitten meni.. Nyt tytöt voivat jo onneksi paremmin, Helmi vielä valittelee masukipua. Nyt lepäillään.

Mukavaa alkanutta viikkoa, muistakaa ystäviä :)

5 kommenttia:

 1. onneksi pääsitte ihanaa näytökseen. Pikaista paranemista!!!

  VastaaPoista
 2. No voi ei :( mutta onneksi oli kiva reissu siskoksilla ja serkuksilla <3 nähdään tässä, kunhan paranette, täälläkin odottaa sua pieni muistaminen <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää <3

  ..ja pikaista paranemista! Onneksi pääsitte näytökseen :)

  VastaaPoista
 4. Irene, oli tosiaan onnea matkassa. kiitos <3

  pumpsi, Joo, nähdäänkunhan parannutaan ensin kunnolla. <3

  tiikerinlilja, kiitos :)

  juliet, kiitos samoin <3 kiitos.

  VastaaPoista