keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystäville IIOstin eilen pari kimppua tulppaaneja keittiöön. Ihanasti ne piristää. Kauniita, värikkäitä. pidän tulppaaneista todella paljon.

Samalla reissulla kävin pudottamassa ystävän postilaatikkoon pienen muistamisen. <3 Tein ystävälleni itse kortin sekä korvakorut. Lisäksi paketissa oli tuollainen ommeltava/silitettävä koriste.

Täällä voidaan jo paremmin, mutta Helmi on vielä vähän puolikuntoinen. Ei vieläkään syö kunnolla ja valittaa välillä että maha on kipeä. Onneksi tyttö kuitenkin juo hyvin. On kuitenkin niin ok, että menimme tänään aamulla ulos. Helmi ja Peikko hiihtivät, Rusina touhusi lumessa. Minä tein lumitöitä. Taas on satanut paljon lunta. Kiva vielä nauttia talvesta, lumesta. Lapset saavat hiihtää, laskea mäkeä. Touhuta lumessa. Ja kuten Helmi hymyssä suin aina ulkona hihkuu: "minä tykkään lumesta!" Mutta kyllä se silti alkaa mielen sopukoissa huhuilemaan että kunpa olisi jo kevät... No, annan huhuilla ja nautin vielä näistä kauniista talvipäivistä, punaisista poskista, lasten talviriemuista ja villasukista.


Mukavaa lumista loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti