maanantai 6. helmikuuta 2012

Sairastellaan
Nyt sit sairastellaan kunnolla, kaikki mahdolliset taudit saman katon alla.

Reilu viikko sitten alkanut flunssa on päällä yhä Rusinalla ja minulla. Varsinkin Rusina on tosi räkänen. Tänä aamuna Helmille nousi kuume. Joka oli pahimmillaan 39,9. Tyttö on veto pois, nukkui päikkäritkin pitkästä aikaa.

Koululainen valitteli koko illan vatsakipua ja nyt oksensi.

Kunnon sairastupa siis täällä. Lähden kohta nukkumaan, jospa saisi edes vähän ensi yönä nukuttua. Jokainen meistä.

7 kommenttia:

 1. Voi ei :/ Pikaista paranemista teille <3 Meillä on onneksi vasta pientä räkätautia ollut, mahatautia pelkään ihan hulluna, samoin O:n takia influenssaa..

  VastaaPoista
 2. katja, kiitos. onneksi tänään sairastelijat voi jo paljon paremmin. nyt vaan toivotaan ettei tartu muihin. ja että rusinan yskä menisi pian ohi.

  VastaaPoista
 3. nyt kaikki taudit sieltä pakkasen myötä pois <3 mahatauti on ikävin <3 täällä kanssa vähän sairastellaan, mä oon kuurilla, ja poitsulla joku ihojuttu, muutamia näppylöitä siellä täällä.. menoa ei silti haittaa, riehuu kun mikä ;)

  VastaaPoista
 4. pumpsi, mahatauti on tosi kurja :(onneksi on jo ohi rumpalilta (on kyllä vielä tämän päivän kotona kun eilen lämpöä eikä ruoka maittanut. haluan että on kunnolla terve ennenkuin palaa kouluun) eikä ole muissa KOPKOP! helmille nousi vielä eilen reilu 39 kuume, jospa tänään jo pois.. paranemisia myös sinne <3

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista sinne <3
  Joskus muistan kuulleeni jonkun lääkärin suusta, että pöpöt ei kuole pakkaseen vaan kesällä lämpöön. tiedä sitten pitääkö paikkansa, mutta kesällä sitä harvemmin sairastellaan....
  Noista leimakuvista, niitä ei saa periaatteessa myydä, mutta mä voin leimailla niitä sulle :) Ilmoittele mitkä kuvat kiinnostaa. Nyt viikonloppuna en ehdi leimailla, kun on esikon synttärit.

  VastaaPoista
 6. voi ei, pikaista paranemista! <3 <3

  VastaaPoista
 7. nirppu98, laittelin sulle s-postia :)

  tinyangel, kiitos. nyt voidaan jo hyvin. Itellä kurkku vähän kipeä ja rusina yhä räkätaudissa mutta muuten kaikki jo paljon paremmin <3

  VastaaPoista