perjantai 9. maaliskuuta 2012

Eilen* tein ensimmäistä kertaa mysliä. Olisi voinut onnistua paremminkin, mutta kyllä toi syötyä tulee. Harjoitus tekee mestarin.

* tein lasten kanssa nokkossämpylöitä.

* Neuloin tilaustyötä eteenpäin.

* Laitoin naulakon esikoisen huoneen puolelle. Pitäisi vielä joskus maalata se valkoiseksi. Täällä on aika paljon maalattavaa, kunhan sen maalin saisin ostettua. :) Jokaiselle lapselle haluan tuollaisen naulakon sängyn yläpuolelle. Esikoisen hyllyn päällä on PartyLiten pinkkukynttiläsomiste(esikoinen tykkäsi hirmusti varsinkin pienempänä pinkuista). Naulakoissa riippuu suomipaita jonka olen ostanut vapputorilta esikoiselle hänen ollessaan n 8kk. Siinä roikkuu myös esikoisen futiksesta saadut mitalit. Vielä siihen on tulossa hänen pieneksi jäänyt pelipaitansa, kunhan uusi isompi ensin saapuu.

* askartelimme ja lapset piirsivät. Esikoisen koulukaverin tuli meille. On samanniminen kuin Rusina (kirjoitetaankin samalla tavalla) , joten siinä piti sitten kutsua iso-******* ja pikku-****** ettei menty ihan sekaisin ketä tarkoitimme :)

2 kommenttia:

  1. ihasti siellä sisustellaan...:) vai oli Tyttö kaveri kylässä ;)

    VastaaPoista
  2. tiny, Tää on kyllä kivaa. Aika paljon kaikkea vielä puuttuu, mut silleen pikkuhiljaa kun en miljonääri ole ;D Ja aika paljon kaikkea kivaa löytää kun pitää silmät auki.. :)) Joo, tyttökaveri oli kylässä :DD

    VastaaPoista