lauantai 10. maaliskuuta 2012

Makuuhuone

Meidän uutta makuuhuonetta olen nyt laitellut kuntoon. Paljon sieltä vielä puuttuu, mutta pikkuhiljaa laittelen sellaiseksi kuin haluan. Esim vielä haluan uuden kattolampun, hylly pitää maalata, pari koristetyynyä sängylle, pieni lukulamppu pitää saada ja askartelukamat laitan joskus jonnekin muualle, haluan makkariin vielä kirjoille tilaa. Mutta nyt siis tämän näköistä ja olen kyllä tyytyväinen siihen millainen nyt on ja varsinkin meidän liiteristä löytynyt juttu on aarre! :)

* Löysin tosiaan meidän liiteristä tuon vanhan oven. Puhdistin sen ja toin sisälle. Ihana! Se on vähän rikki, mutta sekin minusta vaan kuuluu asiaan. Mun oma aarre. Ovessa roikkuva kyltti on ostos Ellokselta. Ovessa roikkuva mekko on tärkeä: Se päällä menin naimisiin. Päiväpeitto on uusi, ostos Anttilasta.

*Hylly on vanha, tyttöjen huoneessa aikaisemmin ollut. Sen maalaan vielä, ehkä. Hyllyllä olevat nallet olivat koristeina häissämme. Enkelin olemme saaneet häälahjaksi. Pienessä rottinkikorissa on PartyLiten pattereilla toimiva pilarikynttilä joka ihanasti ajastimella palaa aina iltaisin. (kynttilä lahja ystävältä, rottinkikori vuosien takainen löyty kirppikseltä). Kynttiläsomiste lahja siskoltani, sekin vuosien takaa. HOME- kirjaimet uusi ostos Ellokselta.

* Tähtiseinälampetit PartyLiteltä, ostos muutaman kuukauden takaa. Koukussa kaulakorujani, osa ostettuja, osa itse tehtyjä. Sängyn molemmin puolin vanhatr punaiset tuolit yöpöytinä. Tuolit (ja niihin sopiva pöytä) oli täällä keittiössä jätettynä kun ostimme tämän talon. Alimmassa korissa on lakanat, päällimmäisessä lankani.

*Tyttöjen entinen kirjahylly jätettiin tähän huoneeseen ja siihen laittelin askartelu/helmitarvikkeeni. Alhaalla olevissa ikean valkeissa laatikoissa on valokuvia. Lattialla olevassa korissa neulejuttujani.

9 kommenttia:

 1. Voi miten kauniilta näyttää! Tuo ovi on aivan ihana, ja tuon kyltin ja mekon kanssa ihan täydellinen sisustuselementti. :)

  VastaaPoista
 2. Annika, Kiitos. Silloin aikoinaan kun ton oven jo liiterissä näin niin päätin että sitten kun joskus saan laitettua meidän makkaria kunnolla (kun sieltä lähtee pinnasängyt pois) niin tuon sen oven sisälle koristeeksi. Tuon idean että siinä roikkuu kyltti ja mekko niin nappasin Elloksen mainoksesta :D Olin kyllä siihen jotain roikkumaan ajatellut mutta ajatus selvisi sitten nähtyäni sen mainoksen.

  pumpsi, kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 3. Kiva siusutus vanhoine ovineen, kuin myös tuo uuni, kun osui silmääni. Tosi sievää ja yksilöllistä.

  VastaaPoista
 4. Nenunen, Kiitos. :) Toi pönttöuuni on kyllä ihana. Se on käytössä meillä. Uunin luukku on olohuoneen puolella, menee tollatavalla seinän "läpi" ja lämmittää molempia huoneita. :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi kauniilta. Ihana tunnelma.

  VastaaPoista