torstai 1. maaliskuuta 2012

Kaaosta
Ollaan jo jonkin aikaa mietitty että olisi aika vaihtaa makkareiden järjestystä. Siis niin että jokainen meistä vaihtaisi huonetta.. Poikien huone tulee meidän entiseen, meidän tulee tyttöjen entiseen ja tyttöjen poikien entiseen. Tiistai-iltanan aloitettiin tämä suuri urakka. Tyhjennettiin poikien vaatekaappi, laitettiin vaatekaappi osiin, kannettiin se yläkertaan ja koottiin siellä uudelleen. Siitä tuli tyttöjen uusi vaatekaappi.

Eilen jatkoin urakkaa niin että vaihdoin kaikkien vaatteet toisiin vaatekaappeihin, niihin uusiin huoneisiin. Siinä menikin koko päivä kun yksi kerrallaan kävin samalla jokaisen vaatteen läpi. Huh! Mutta kannattavaa, laskin että yhteensä lähti 10 muovipussillista vaatetta pois. osa uffiin, osa ystäville kiertoon.

Tänään jatkoin loppujen vaatteiden laittamisella ja aloitin laittaa mun askartelu/helmityökamoja kasaan. Nekin siis pitää siirtää ja ne on kyl ihan levähtänyt ympäriinsä luovuuden innostuksen lomassa.. ;D Eli työtä riittää.

Seuraava vaihe olisi siirtää meidän sänky alakertaan. Sitten muiden sängyt omille paikoilleen. Sen jälkeen k a i k k i lelut, kirjat, kaapistot, tavarat.. Saas nähdä kuinka kauan menee että saadaan kaikki niinkuin ollaan suunniteltu... :)

Kaikki on nyt yhtä kaaosta, kun tavaroiden siirtäminen on kesken ja kaikki on nyt vähän vaiheessa, jossain vaan väliaikaisesti..

Tässä kaaoksen lomassa on paljon synttäreitä. Maaliskuun alku on yhtä juhlaa!
Tänään on isäni ja ystäväni pojan syntymäpäivä. Ystävänpojan synttäreille mennään lauantaina.

Huomenna on mummuni syntymäpäivä, hänelle lähetin postissa kuvassa näkyvän itse tehdyn kortin.

Sunnuntaina on miehen siskontytön 15v synttärit+kahvit. Samaisena päivänä esikoinen menee kaverinsa 8v synttäreille. Sitten vielä ensi viikolla esikoinen menee koulukaverinsa 8v synttäreille.

Maaliskuu piristää. On jo kevätkuu ja ulkona ei tarvitse palella. Aurinko lämmittää, linnut laulaa. Ihanaa maaliskuuta!

3 kommenttia:

 1. voi ei kaaosta :/ mutta sen kestää kun tietää, että lopputulos on mieluinen :) ohhoh, onpas paljon synttäreitä :o mutta ihanaa kun tulee kevät <3 lumet sulaa ja alkaa näkyä kasvien alkuja pihalla <3 eilen vähän pudoteltiin lunta katolta, ettei tule hallitsemattomana ryöppynä kenenkään päälle

  VastaaPoista
 2. onnee ja tsemii urakkaan. :) lopulta varmasti kivalta ja mieluisalta näyttää. ompas teillä tosiaan juhlia teidossa. ihanaa maaliskuuta!!! aamulla on jo valoisaa, myös iltapäivästä, IHANAAAAA!!!!

  VastaaPoista
 3. pumpsi, viikon tein hommia tässä kodissa aamusta iltaan ja nyt alkaa näyttää hyvältä. PIeniä juttuja vielä pitää ostaa ja kunhan saisi ton remontin valmiiksi niin sitten.. :)

  tiny, kiitos! on kyllä kiva tunne kun nyt saatiin tehtyä tää huoneiden vaihto, mistä on puhuttu jo vuosia :) nyt voi vihdoin laittaa kodin niin että nyt se on näin ja pysyy :)) kaikkea kivaa pientä/isoa olenkin jo hommannut. paras juttu löytyi omasta liiteristä! :D

  VastaaPoista