perjantai 16. maaliskuuta 2012

Varaslähtö...

... pääsiäiseen. Tänä aamuna lähdin lasten kanssa saattelemaan esikoista kouluun ja kotimatkalla keräsimme pajunoksia kotiin maljakkoon. Oon ostanut joskus tuollaisia pääsiäismunia rairuohoon laitettavaksi. Niissä on reikä mutta ei ripustusnauhaa. Vääntelin muutamaan munaan ripustuslenkin rautalangasta ja laittelin oksille roikkumaan. Pikkuhiljaa pääsiäinen alkaa näkyä kotona, siitä tulee myöskin ihana kevätfiilis!

Eilen toin taas jotain liiteristä sisälle... Putsailin ja laittelin paikoilleen. Vielä jotain puuttuu, laittelen kuvaa sitten kun on valmis.

Ja yksi päivä ompelin. Niin, m i n ä o m p e l i n ! Anopilta lainatulla koneella. Nekin jutut vielä vaiheessa joten kuvaa sitten myöhemmin.. :)

psst, muistakaa osallistua arvontaan!

5 kommenttia:

 1. Ihanat oksat ja kukat! Täytyypä itsekin etsiä pajunkissoja. Minulla onkin jo omassa hyllyssä se arvontasi kiva virkkauskirja :)

  VastaaPoista
 2. Narsissiruukut tarttuivat tänään kaupasta kanssa mukaani. Ja ajatus jotta kerrankin olisi ajoissa pääsiäisruohon kanssa. Saas nähdä, taitaa käydä perinteinen :-)

  VastaaPoista
 3. virkattu lintu, Noi tuo kyllä niin piristystä päiviin tuossa pöydällä. Pienellä sitä ihmismieli ilostuu, se on parasta! :)

  rva vaaksanheimo, Mä ostin eilen kaupassa käydessäni multaa ja rairuohonsiemeniä. Tarkoitus olisi tänään ne laittaa :)

  VastaaPoista
 4. kaikkea kivaa puuhailua siellä! Mekin tuotiin jo pajunoksia sisälle maljakkoon ja ohrat (rairuohoa en osta ku kissa ei siitä tykkään!) on kylvetty. Tosin me laitettiin talouspaperiin, ku kissa tykkää syödä niitä,niin ei oo sitten aina kauhee multa sotku jokapaikassa. :))

  VastaaPoista
 5. tinyangel, Pajunoksat = <3
  ihanaa että on pääsiäisestä kissallekin iloa. meillä kun oli pieni niin rairuoho oli pääsiäisen jälkeen kanin eka ruoho jonka sai syödä eli Pampun juhlapäivä! :) <3

  VastaaPoista